Évekig manipulálta a fájlcserélők elérését a Comcast
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Angoloknál az ISP-k sosem tagadták hogy menedzselik a sávszélt. Ennek ott már legalább 3-4 éves múltja van. De világszerte szinte mindegyik országban élnek a sávszél menedzselés eszközével a szolgáltatók, szóval ebben túl sok újdonság nincs.
Szerintem nemsokára lesz itten hivatalos európai példa is erre a fajta mentalitásra.
Pl én egy szerencsétlen BT (British Telecom) felhasználó vagyok és arra lettem figyelmes, hogy kb este 6 és éjjfél közt se torrent se DC nem képes 20k-nál többel darálni, a speedtest szerint a sávszél kb 512k-ra esik, a szomszédoknál kb 100k-val megy ugyanaz a letöltés ugyanakkor, több mint gyanús számomra, de kézzelfogható bizonyítékom még nincsen, de tény, hogy elég furcsa véletlen.
És a hiba nem az én készülékemben van, mert van fogalmam a dolgokról.
Persze gond egy szál se, van még pár alternatív szolgáltató ahova lehetne menni, csak sajna nem az én nevemen van a net.
Pl én egy szerencsétlen BT (British Telecom) felhasználó vagyok és arra lettem figyelmes, hogy kb este 6 és éjjfél közt se torrent se DC nem képes 20k-nál többel darálni, a speedtest szerint a sávszél kb 512k-ra esik, a szomszédoknál kb 100k-val megy ugyanaz a letöltés ugyanakkor, több mint gyanús számomra, de kézzelfogható bizonyítékom még nincsen, de tény, hogy elég furcsa véletlen.
És a hiba nem az én készülékemben van, mert van fogalmam a dolgokról.
Persze gond egy szál se, van még pár alternatív szolgáltató ahova lehetne menni, csak sajna nem az én nevemen van a net.
ha korlátlan a netem, ne korlátozzanak.
pár nap alatt vagy 20gbnyi linux disztribúciót töltöttem le torrenttel, mert szimplán kiváncsi voltam rájuk (nem telepítettem linuxot vagy 12 éve), és a torrent ált. biztosabb és gyorsabb megoldás, mint a böngészõ letöltésmenedzsere. persze 1-2 kivételével töröltem is õket hamar.
azért van forgalomkorlát nélküli netem, hogy ilyesmit megtehessek, ha kedvem tartja.
pár nap alatt vagy 20gbnyi linux disztribúciót töltöttem le torrenttel, mert szimplán kiváncsi voltam rájuk (nem telepítettem linuxot vagy 12 éve), és a torrent ált. biztosabb és gyorsabb megoldás, mint a böngészõ letöltésmenedzsere. persze 1-2 kivételével töröltem is õket hamar.
azért van forgalomkorlát nélküli netem, hogy ilyesmit megtehessek, ha kedvem tartja.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
remélem ezt te sem gondoltad komolyan;]
Szerintem nem a fájlcserélés az, ami a leginkább igénybe veszi a sávszélességet,
hanem a youtube és társai,
ahol legálisan megy az agyrém méretû sávszél lefoglalás....
Ahelyett, hogy letölthetõk lennének onnan a videók (mármint alapból onnan).
hanem a youtube és társai,
ahol legálisan megy az agyrém méretû sávszél lefoglalás....
Ahelyett, hogy letölthetõk lennének onnan a videók (mármint alapból onnan).
\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"