13
  • TVelvet
    Fuu, OVI! Je, nyomjad!
  • AzUs
    Én meg azt hittem van vmi köze az egésznek LA-hez..
  • NEXUS6
    Bakter, már a kínaiakban sem bízhat az ember!;D
  • who am I 7
    Helyes...Legalább nem kell mosóba vinnűnük :))))))

A desert amúgy 50-es, de nem gáz... :W :D:D:D Mondjad neki, hogy átvágták a játékboltba
  • NEXUS6
    Ok, jöhettek, tegnap szépen lemostam, csak úgy csillog villog!;)

Amúgy barátom deserteagle 45 is üdvözletét küldi.;)))
  • Tinman #8
    A te hsz-eddel máris előbbre lettünk MSE. Köszi.
  • BlackRose
    És melyik útcától... a déli, keleti, nyugati rész, vagy a dúsgazdagok utcájában ahol rendszeres rendöri őrség van? :) Fogadok, hogy L.A.-ban van a világ legveszélyesebb (na jó, lehet hogy mégis Szomáliában) és legbiztonságosabb utcája is :) összehasonlítás amelytől mást nem is lehet csak bexarni...
  • b10
    Tinman:

Ha kicsit is értenél a témához, akkor nem írnál ilyen hülyeségeket.
  • who am I 7
    Már megyünk is a haverokkal, IP bemérve nexus
    Moci jöhet, tarozást meg meghagyjuk neked mert jófejek vagyunk
  • BiG G
    4chan ftw
  • NEXUS6
    Hú de bexartam!;)
    Vajon hogy fogják ellopni azt a félmillió forintot, amivel a bankoknak tartozok, és pl itt áll az ablakom alatt egy motor képében!;)))
  • Tinman #2
    Üzlet? Akkor mégis a vírusirtó programok létrehozói ennek a töménytelen trójainak ami manapság terjeng?

Nem értem az olyan trójai programok célját ugyanis, amelyek pl. egyszerűen megölik a rendszert, vagy nem engednek usert választani, vagy újraindítgatják a gépet, letiltják a feladatkezelőt.

Mert annak látom értelmét, amikor spywarézik ezerrel a sarokban és klikk ide után 30 dollárért leirtható a szemetjük.... egyenes beszéd, értem.

De a legtöbb a saját terjedését megakadályozza azzal, hogy megöli a rendszert... ergo értelmetlen.
  • Lynx_TWL
    múltkor majdnem megkéseltek a wow topicban