30814
Szokásos ismerd fel szabályok: az rakja a kövit, aki kitalálta az előzőt, egyszerre csak egy kép játszik.
Ha 24 órán belül nem érkezik válasz a feladványra, vagy nem rak be a győztes új feladványt, akkor \"szabad a gazda\" alapon új feladványt rakhat be valaki.
-
#136 Nyám..hasonlÍt nagyon, de nyám: D -
#135 HK 416 ? -
#134 -
#133 türelmetlenül várunk:) -
#132 2 perc, valamit ki kell, hogy találjak: D
-
Hellsing47 #131 az :) -
#130 FN minimi / M249 Squad Automatic Weapon -
#129 M249 -
#128 Az a baj, hogy én akarva-akaratlanul megalomániás vagyok: D
ez hót komoly, mindenből a legnagyobbat: D
Autóból,fegyverből,asztalból,székből,ágyból,szobából.Kishelyen nemszeretek lenni:S -
Hellsing47 #127
könnyű -
Szabi1991 #126 ráadásul fehér elsődleges lencsével, ami a legritkább a galaxisban -
Szabi1991 #125 az ! :DD
-
#124 Jedi rend, állandó használatos fegyvere a lézertechnológián működő fénykard, megfelelő? -
#123 nah az is egy elfuserált találmány volt :D de annak legalább igazi élvezete volt, igaz ha szerencsétlen katona palackját úgy találták vitte magával az egész szakaszt:D -
#122 ez vmi lézer? :D -
Hellsing47 #121 ez nem egy lézerkard? :|||| -
Szabi1991 #120 akkor már lángszoró -
#119 szerintem erre is teljesen haszontalan, mert 6 kokedár neked ugrik az elsőt lekapod, de ha bátrabbak mire újra összeszeded magad a nagy visszarúgás miatt már rég kicsavarják a kezedből, inkább egy kisebb erejű 9 milis, amivel folyamatosan tudsz lőni anélkül hogy a te karod is leszakítaná.. -
Szabi1991 #118 -
#117 cigány ellen se sokkal jobb, mivel azok meg egyszerre többen mennek rád. amúgy 9mm bőven elég hogy elkend a fejét a haverokon...
De ezt ne itt hanem a fegyverek topikban akkor -
Szabi1991 #116 na mind1...
Guncrafter Industries Model 1 GI50 1911
teszek :D -
Szabi1991 #115 qva messze, nem 45 hanem 50 -.-"" -
#114 Jaja.De a 44 es verzió kicsit már irányÍthatóbb.De nem is arra kell, hogy 400 méterről leszedjem a tálibot.
Danem, ha a cigus rámtábad elküldjem a karját melegebb éghajlatra ^^
De sajna MO-n nem lehet ilyenem soha: [ fegyvertartási szabályok nm engedik a 9 mili felettit önvédelemre..Sebaj, a szekjuritinek elméletileg lehet jobb is: D -
#113 addig stimmel hogy 1911-ről indul, de kaliber az messze van még -
Szabi1991 #112 rá van írva neve, a kaliber meg "látszik" :DD -
#111 őszintén szólva, nem tudom mi ez, de ránézésre, a Colt 1911 egy modern változata, szerintem .45-ös kaliberrel de nem mernék megesküdni rá, szigorúan ránézésre -
#110 túl nagy visszarúgás, túl kicsi tárkap., meg indolatlanul nagy ereje van -
#109 jajj nemmindneki fegyverbuzi..és haggyuk már ,h egyből belekötünk a másikba itt tippelgetni islehet tudtommal nincs benne a szabályzatban ,h ne tedd..kezdődikmég 1 szánalomember históriája.. -
Pontos kaliber-megjelöléssel, nem url-ből kilesve :D -
Szabi1991 #107 azt írta hogy a legszebb stuki, nem hogy a leghatásosabb :p -
#106 mellesleg egy teljesen használhatatlan fegyver :D katonai célokra nem is használják, túl nagy a visszarúgása -
#105 Pontaosan Így gondoltam, 50 AE el együtt ^^
Amúgy a teljes neve mögé csak annyit kellett volna biggyyeszteni , hogy tiger strip -
#104 hát hogy pontos legyek: Israel Military Industries/Magnum Research - Desert Eagle .50 Action Express, ha az alapmodellt nézzük.
A mintázat meg gondolom vmi Győzike féle Devla-edisön -
#103 Jóhelyen jársz, de a kinézetre és kaliberre illetően is pontos tÍpust kérek, nagyon könnyű
jah, és ez eredeti, nem konverzió. -
#102 vmi török IMI Desert Eagle-konverzióra tippelnék -
#101 Na akkor világ legszebb pisztolya: O :P
100% pontos nevet kérek, nem föogadom el csak úgy, hogy gyártó-tÍpus.Kell a speciális neve is kaliberszámmal együtt.
-
Szabi1991 #100 inkább tegyél..
(Ték) -
#99 Hely is megvan ahonnan a képet szedted: D -
#98 azmár igen -
#97 Bocsánat, m76!