Ismerd fel a képről a fegyvert

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

qtab986
Akkor + COOLancs tehet mert leírta, hogy egy EFP warhead (mi ez magyarul?) a lényege.

köszönöm, de tehet bárki, holnap estig nem leszek gépközelben.

karosszéktábornok.blog.hu

qtab986
Akkor legyen az, hogy megfejtetted. A neve SELECTABLE LIGHTWEIGHT ATTACK MUNITION vagy SLAM.
Ne haragudj COOLancs! ambasa elõbb leírta a mûködését.

http://www.globalsecurity.org/military/systems/munitions/slam.htm
http://www.fas.org/man/dod-101/sys/land/slam.htm
A játék a Battlefield 2 nek a Project Reality MOD ja M2 SLAM.

Fogalmam sincs az angol rövidítésérõl, ha csak nem erre gondolsz sam (Side attack mines). Viszont sajnos pont a magyar nevet írtam el Misznay.

EFP?

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

qtab986
FPS a wikipédián.
Alakul. Megmondod a hivatalos angol megnevezését vagy fogadjam el?

Nem tudom mi az a FPS, de ha ez akna, és így áll, akkor anno volt egy magyar elképzelés Lõtak néven, ami elvén talán a franciák is csináltak fegyvert. Ez lényegében egy oldalára fordított kumulatív akna, amely a páncélosok vékonyabb oldalára hat akár több méter távolságból. A fegyver a Misnay-Schardin effektus elvén mûködik.
Lõtak = Lövõ tányérakna.

Ha nem ez akkor passz.

qtab986
Most torpanunk meg? Na, van egy FPS. Elég ismert játék. Abban vagy annak egyik modjában(?) lehet vele találkozni. De akinek értõ szeme van annak így magában is sokat mondhat a kép. Kérdezzétek meg Cifut. Hátha már írt róla valamit.

qtab986
Aha.

aknának nézem én is, de eddig el voltam foglalva a háttérben levõ pixel-labirintussal 😊

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Torzonborz
esetleg akna lenne ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

qtab986
Ez egy néprádió. Nem látod?<#hehe>
Ez most kivételesen nem a ww2 korszak.

Punker
milyen fegyver ez? ez is valami elb@szott "csoda" fegyver terv?

kezdtek átesni a ló túlsó oldalára......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

qtab986
De átadom mert
Ne húzzuk az idõt teszek egy képet:

Miért?
De átadom mert kétszer egymás után is megfoghatatlan volt.
A második feladványból két verzió létezett egy elõl és egy hátul elhelyezett toronnyal,de csak a képen láthatórol állitják hogy létezett,de Kummersdorf mellett elveszett.Porsche Typ 180 néven is ismert,én azt gondoltam könyü lesz.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Punker
na most rákerestem ez a tiger2 prototípusa volt bazze ez mekkora szemétség......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
és az mi a pics@????? <#banplz>

qtab986
Megint megmondtad, megint te raksz.

meg azt h. annak is az 1:30 méretû makettja mi?

Ez nem sorozatjármü,csak egy prototipus.
VK4502 t vártam

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Punker
Sd.Kfz. 182.
Panzerkampfwagen VI Ausf. B Tiger II

így már megfelel?

PzKpfw V

Punker
a Tigris 2-es neve ez volt, vagy akkor áruld el mire vagy kiváncsi???

Nem.

Punker
PZVIIb?

Majdnem.
Egy betü szám kombinációt keresünk.

qtab986
Ez a király tigris?

qtab986
Szerintem tegyél másikat mert megmondtad a megfejtést.

Végül is a BTR-40-nel nem is voltam olyan távol 😊

Üdv mindenkinek
A megoldás BTR-152
Elnézést érte.

qtab986
Melyik példa? Ez #2251?

Molnibalage
Szerintem meg ne. A példa mutatja, hogy simán lehet olyat betenni amirõl a legtöbbünknek lövése sincs.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Honnan a búbánatból ismertek fel ilyen dolgokat? A kézifegyvereknél meg csak pislogok...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

qtab986
Igen. De azt hiszem a topik halálra van ítélve, ha csak fegyvert lehet feladni. Visszaolvasva látszik, hogy volt már komoly visszaesés a látogatottságban. Ha megnézed a többi "ismerd fel a ..." topikot akkor a legtöbb meghalt. Az autós tartja magát de az masszívan. Részemrõl nem probléma, ha kitágítjuk a #2233-ben felvetett szerint. Jöjjön bármi ami katonai. Ha sátor vagy ejtõernyõ az se baj.

Moderátorok meg tudják változtatni a topik címét? Az lenne mondjuk, hogy Ismerd fel a haditechnikát.

egy biztos: ez má' régen nem fegyver...

qtab986
Akkor M3-as?

Punkerwork
BRDM?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Hát mint írtam, nagyon nem tudom értelmezni a képet, nem látom a méretét, mert a háttérbe lévõ harckocsik nem tudom milyen messze vannak, de valahogy olyan érzésem van hogy a jármû 2 tengelyes, a hátán fekszik és hátulról látom. Úgyhogy e szerint vagy a BTR-1 pct rakétás változata, vagy BTR-40, de ezek csak nagyon elvont találgatások.

Scottt
Nem hasonlít semmilyen szállító jármûre,szóval tuti valami mûszaki jármû lesz.^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Szovjet és Afganisztán.
Holnap délután benézek.

Hát azt látom, hogy talán szovjet, és Afganisztán, de ha nem írod hogy fel van borulva még arra sem jöttem volna rá magamtól. Részemrõl passz semmire sem emlékeztet, még azt sem látom, hogy a hátán, vagy az oldalán van.

qtab986
Legközelebb egy keréknyomot fogok berakni.<#hehe>

Nem.

qtab986
M2 Half Track Car
Megint csak tipp.

A felborult jármü...

már kezdtem aggódni, hogy nehezet adtam fel! Egyébként a Fisher mellett General Motors P-75 Eagle néven is ismert, mindkettõ tökéletes megoldás számomra.

Fisher P-75a Eagle

Egyik sem. Mondjuk, jó hogy felvetõdött a Arsenal VB 10, nekem teljesen ismeretlen. A felségjel nem vicc a gépen.

qtab986
Arsenal VB 10