Ismerd fel a képről a fegyvert

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M/31 (finn)

Punker
nem

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kisendre
PPD-40

TheRock18
orosz stuker lesz mi?

BMW Über Alles!

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
a fegyverrõl fogalmam se volt, a kakas toll volt a támpont.

Igen kérhetsz "helpet", de tõlem legfeljebb csak segítséget fogsz kapni, de nem a rejtvény feladása után 22 perccel, hanem 24 óra múltán. Tudod esélyt kell adni azoknak is, aki segítség nélkül is rájönnek.
Amúgy egy tanács, ha van egy tipped, és nem vagy benne biztos, akkor elõször írd be egy képkeresõbe és hasonlíts össze a feladvánnyal, az esetek 80%-a a google képtalálatok 1 oldalán szerepel.

Azért ne add fel, mert elsõre nem megy!

TG

karosszéktábornok.blog.hu

Arra vártam, hogy már a kézifegyver tudorok is megjelenjenek és lám <#eljen>

Punker

Punker
digók

Akkor egy kis segítség. A feladvány alkalmazás közben, a gyártó ország hadserege által.

TheRock18
kérhetek help-et,ha akarok.max. a feladó nem ad

BMW Über Alles!

Ben007
de mgsok
mgsok
mgsok

az nem help csak találgatsz és ha a feladó azt mondja igen ez az mgsok akkor kihúztad belõle a megfejtés és a helpet a feladó adja nem a kitaláló kéri

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

TheRock18
help-nek számít...

BMW Über Alles!

Ben007
nos az a lényeg hogy kitaláld nem hogy kihúzd a feladóból a megfejtést :-)

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

TheRock18
miért?

BMW Über Alles!

Kisendre
Ne neeeee<#vigyor3>
Most jót nevettem.

bocs, de ez nem barkochba.

TG

TheRock18
német?

BMW Über Alles!

Találgatsz? se a betûk sem a szám nem jók. 8)

TheRock18
mg34?

BMW Über Alles!

TheRock18
mg-26
mg-38?

BMW Über Alles!

Kisendre
Igen, a legvalószínûbb, hogy a tüzelés miatt van leültetve.
Tehát eltaláltad, te jössz! Grat.

A futómû zavar, de lehet, hogy tüzelõállásban leültetik a gépet de leginkább engem a 2Sz9 Nonara emlékeztet.

TheRock18
idegesít,hogy nem tudom mi ez 😄 már végig gugliztam vagy 2000 orosz tank képét láttam xD xD

BMW Über Alles!

Punker
ruszki vas az 😄

Kisendre
Igen.

TheRock18
orosz?

BMW Über Alles!

Kisendre
Szerintem, ha megfigyeled az elõtte álló katona ruházatát, és a jármû egyszerû kialakítását már meg is van melyik nemzetnél kell keresgélni😊

TheRock18
helpet dobjál már 😄

BMW Über Alles!

Kisendre
Hideg, nagyon hideg.<#vigyor3>

TheRock18
FV 510 Warrior?
SFOR warrior?

BMW Über Alles!

Kisendre

TheRock18
te vagy! 😄

BMW Über Alles!

MP-28 ha igen, akkor átadom.

Kisendre
Hmmm... akkor mp34

TheRock18
nem

BMW Über Alles!

TheRock18
igen német,de pont a két Vh között készült...II.vh-ban használták

BMW Über Alles!

TheRock18
nem

BMW Über Alles!

Kisendre
Azért annyira nem ismeretlen, Type-100.

qtab986
Ez az a német lesz, amit a rohamcsapatok használtak az I. vh végén.

Punker
Lanchester Mk.1 submachine gun (United Kingdom)

TheRock18
akkor rakok!
nem tom lehet-e régebbi fegyvereket,de azt rakok,nem túl ismert,így lehet nehéz lesz 😊

BMW Über Alles!

qtab986
Igen, megfejtetted.

TheRock18
cz.58?

BMW Über Alles!

TheRock18
téényleg..kis zászló a karján..észre se vettem :S

BMW Über Alles!

Punker
az orosz/szerb(???) felvarróval?????

Torzonborz
inkább Cseh

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TheRock18
amerikainak tûnik

BMW Über Alles!