Ismerd fel a képről a fegyvert
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
karosszéktábornok.blog.hu
Nem túl nehéz, nem kérem a pontos verziót, csak a családot.
Mivel a munkám miatt én általában hajnalban és este fordulok elõ, ha megtaláltad a konkrét képet, akkor nálam ne várj a helyeslésemre, rakjál nyugodtan!
TG

Amúgy<#eljen>#eljen>
Jó a szemed. Ne panaszkodj!<#vigyor>#vigyor>
Így egy kicsit nehezebb...

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ránézésre aknavetõ-gránát, de elég furcsa a stabilizátora.
Csak hasonlót találok, pont ilyet nem... 😞
Úgyhogy nem lõttél mellé. 😊
\"Heroes never die. They just reload.\"
Remélem nem offolom szét a topicot
Még egy kép róla
@Dick Riddick: Bocs, ha nem Ricsárd a megszólításod, tökre most keveredtem ide...
Érdekes, mert soha nem láttam még<#wow1>#wow1>
Látom Lemil lapja sokaknak bejön!<#dumcsi>#dumcsi>
Ennek örömére:

\"Heroes never die. They just reload.\"
gondban vagy, mert a szabályok szerint neked kell tudni, hogy amikor feladtad a rejtvényt, egyszerû, vagy részletes választ vártál.
TG
Scott aláírásából meg úgy látom kollégák voltunk 😄
Nem tudom, a szabályok szerint ki tölt fel új képet 😄
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
(Mindenhol ezen a néven futok, egyetlen kivételtõl eltekintve.)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyébként te az a molnibalage vagy, akivel a lemil-en is össze lehet futni? 😄
Ez pedig egy Sud Aviation SE-3180 Astazou Alouette II.
Konkrétan a HA-LFZ Kaposújlakról.