Joshi Bharat (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jön a cápákok azon is röhögök csak😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
milyen békés alakok....õk nem is fenyegették meg....
hagyjuk már a kamu szöveget
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
hogy mi a faszomért megy be egy cigány hajnal 2-kor a kertbe ???
(részegen ráadásul)
ááá biztos nem lopni
aztakurva
szétbasz az ideg.áhháháhhá
még a barna bácsi jár lopni hozzájuk
sztem ez a müsor fent lesz a kurucon.
tragikus...
intelligencia a fülén folyik:
Nem akart lopni, nem vaut lopós ember, õ halász ember vaút.. Egész világ lopósnak tartotta...😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
dogottá nem tirátok akart böbén ataat bottut áááni!
nem vautunk haragba! igaz?
böbe fogta zolira a ziborkát hogy õt lopták ee... nem kelllet vóna bémenni...
hazudik a rohadt....C
utána száuszparkot náizek😄
MINK^^
Hallod én is faluhelyen lakok de én azt a szót hogy IBORKA még életemben nem hallottam basszer😄
whoááá - így nyökdécselt <#banplz>#banplz>
Idézet a portról: Há ném jön bé á bászínészet, probalkozok sorselemezses, de válámi ván. Csák ném áz igazi. Irány á Budápést tv! 😄
70es évek gecc😄
hallod bazmeg minek ment lopni a hülyéje?😄
kellett neki a balhé...😄
aztán:
"bement részegen..."
fail :///
nagy volt 😄D
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!