12
NHL XBOX360 játékosoknak
-
#12 Namivan, mindenki a 2010-et nyomja?:D -
#11 Hogyan tudom játék közben felugró tippeket kikapcsolni? Pl amikor mondja, hogy face off-nál mit csináljak, és hasonlók. -
#10 Sziasztok!
Régi NHl-esként azt kell hogy mondjam ez a játék majdnem tökéletes! Hihetetlen micsoda hangulata van. Ha van szó szoros értelemben vettem sportszimuláció akkor ez az! Komolyan mondom sokszor letörve tekintettem az utóbbi időben az NHl sorozatra, de már a tavalyi résszel elkezdődött valami bennem.A 09 leírhatatlan! A legkomolyabb sportprogram ami eddig valaha született. Elég csak a netes értékeléseket is nézni. Azok sem hazudnak ;) grat EA érte. 2k lepipálva.
-
#9 Karesz valami elérhetőség oldal vagy más, mert lennénk mi is egy páran haverokkal -
barca15 #8 csak nehogy jövőre meg azért felejtenek el, mert addigra meg már kiestünk az A-ból:P ezért kell bentmaradni.. -
#7 Majd jövőreTalán... -
barca15 #6 helo! konzolos változaton én nem találtam magyar csapatot a játékban? nem úgy volt h benne leszünk? -
#5 RÉKLÁMA! -
playstationchip #4 Akit érdekelnek ps2 gamek jó áron írjon ide: [email protected] -
#3 -
#2 08ba se irt senki:D -
CzKaresz22 #1 Sziasztok!
A cél amiért létre hozva ez a fórum, hogy olyan NHL játékosokat keressek Magyarosszágon akik szeretnék összemérni a tudásukat liveon, és egy kicsit komolyan is gondolják a játékot.
LEgyünk minnél többet, és természetesen beszéljünk a 09-ről is hiszen mi XBOX360 tulajdonosok már játszhatunk vele...