8
Dimensity
-
MystOrion #8 Sziasztok
Segítségek szeretnék kérni, eredeti Dimensitym van. Felrakom, elindítom és fekete képernyő majd hibajelentés. Patchel már bejön a playlogic video meg a dimensity kiírás de utána ismét hibajelentéssel kilép. Tud vki erre a problémára megoldást?
A választ köszönöm. A gépen simán el kéne indulnia.
-
Jocisan #7 Nem kellett volna sok, hogy még jobb játék lehessen belőle!
-
tomcsa4 #6 Engem az idegesített fel, ohgy dungeonokban nem lehet menteni. Amúgy fogyasztható a játék, de már régen letöröltem. -
Jocisan #5 COOL -
Jocisan #4 -
Jocisan #3 Igen, én is azt hittem hogy gagyi, és most már végig játszottam!
Kell egy kis idő amíg rá érez az ember az ízére! Persze tudom sokaknak nem fog bejönni, szerintem sokkal több volt ebbe a játékban mint ami lett, de így is szenzációs. -
Fbn Lx #2 1 órát bírt a gépemen.
nagyon gagyi
(magánvélemény) -
Jocisan #1 Fejlesztő: DAGGER GAMES | Kiadó: PLAYLOGIC
Platform: PC | Stílus: SZEREPJÁTÉK, STRATÉGIA
A bolgár Dagger Games által fejlesztett Dimensity egy fantasy – Hack 'n' slash RPG játék RTS elemekkel vegyítve. A kampányban, az emberek, és firbolgok harcát vívhatjuk meg. Először az emberek történetét visszük végig, ahol csak harcos karaktert választhatunk. Ennek oka a sztori vonal miatt van. A másodikban firbolgok oldalán egésszé válik a történet, és itt már lehetőség lesz mágust is választani. A Chelenge mód csak akkor lehetséges ha a kampányt végig toltuk. Lehetőség van még négy játékosnak multiplayerben összemérni tudását.
A tutorialt érdemes végigjátszani, hogy a lehetőségeket megismerve könnyebben boldoguljunk. A választható fajok: Ember, Firbolg, Elementál, és Szellem az osztályok pedig Harcos, és Mágus.