13
-
#13 már én sem tudom, lehet, hogy az ember tényleg azzá válik, amit a legjobban gyűlöl/amitől a legjobban fél (hogy azzá válik) (?) -
BandiG #12 Ja elnezest, most jottem ra, politikus vagy... -
BandiG #11 Veled mi tortent? Homok ment a p|cs@db@? Szal a megoldas az hogy mindenki lopjon es akkor jo lesz mindenkinek? :) Milyen erdekes ez a magyar mentalitas... Nem csoda hogy ott tart az orszag ahol... -
#10 Hát tanulni kell ja, hogy a következő kockabajszosra csak és kizárólag a propaganda, és a népegyesítés feladatot kell bízni, a hadi, és ipari dolgokat inkább a hozzáértőkre, így elkerülve azt ami a 2vh végén volt (a nagyobbik rossz nyert). :D -
#9 kiegészítve: nem az embereket veszik semmibe hanem a gójokat..
illetve, mikor veszik már észre hogy nem kiválasztottak, maximum kiválasztják őket ama bizonyos szűk heiségekbe... -
#8 és hogy most egy kicsit visszakanyarodjak az offhatárt súroló témáktól, -részletesebb- magyarázatot adok az előző hozzászólásaimra:
amikor valami csóró programozó(-csapat) (de akár bármi más) fanatikusan -jól- csinál valamit (pl.: lásd Google) akkor egy idő után jön a nagyorrú , nagypénztárcájú nagyfejű felvásárolja és beleröfög, beleugat, beleköp a levesbe
pedig az élethez nem sok köze van, de a papának vágva van a... levágnivalója és ezért neki már mindent szabad, hiába nem ért semmihez, csak a pökhendi nagy ... szája van. így megy ez az élet minden területén, az egész világon (global worming) és azok a cégek amire már jó ideje rátelepedtek az ilyenek azokat meg is lehet nézni... pl.: yahoo (és meg is lehet **szni, kutya nem használja) és ez a veszély fenyegeti most éppen az Apple-t is. -
#7 és hogy egy picit még messzebb menjek ebben a témában, pontosan az ilyenek és az ilyen gondolatok miatt durrant el az agya anno egy kockabajszos bácsinak, aminek aztán nem lett jó vége... tanulni kéne már végre a hibákból kedves elvtársak ! -
#6 most mikor bárki bármit letölthet torrenten, dc-n ki fog még akár egy kanyi tiplákot is ilyen %31s-rért
az ilyen számító logikát hívják z**dópolitikának, global wormingnak , az ilyenek miatt van annyi spam BOTNEThálózat és trójai program a neten... ezek mind mind semmibeveszik az embereket , a pórnép csak "fogyasztók" , "lakosság" és lúzerek lehetnek.. ezek egytől egyig kizárólag a NAGY SZÁMOK TÖRVÉNYÉRE ÉPÍTENEK: a sok hülyéből majd ugyis lesz annyi barom, pancser , lúzer stb.. aki majd befizeti , kifizeti nekik az életük hátralévő részét ... -
#5 kicsit olyan ez mint a Norbi fittness : mindenki utálja, de azért csak nyomják a tvben azt a *enyérbemászó **fáját.. és olyan mint a TOP 10 music chart ... nem a legjobb zenék a befutók, hanem a legkóserebbek -
#4 "vajon mi motiválhatja ebben?"
és vajon kit érdekel ez az iTunes ? a hátamon feláll a szőr ettől a karaktersorozattól.. pedig szeretem a Macit... csak kicsit emlékeztet arra a szituációra hogy az XP mellett a Microsoft kiadott egy Office csomagot is ...
!%,'fvd%! nyád !l %zd teherbe... -
#3 Inkább ne. -
Loverman #2 jönne már a Zune Európába... -
kukacS3K #1 ha elvesznének a számaim akkor fuck beléjük, ha megmaradnak akkor király