Kidman a női Indiana Jones?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
Csak az i-vel kezdõdõ nevû, almácskás jeles dolgok szépek neked mi? 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ez a forgatókönyvíró viszont nem ad okot arra, hogy optimisták legyünk.
A felsorolt 3 általa írt filmbõl 2 (xxx2, jumper) elég fos volt, ez pedig nagyon rossz arány.
Dynamic
Nos, akkor gondolom eléggé leszûkültek a lehetõségeid a párválasztásban, ha NC még csak az hányingerkeltõ és gusztustalan kategória.
Akkor kérlek mondjál már egy csodaszép nõt, hasonlóan csodaszép alakításokkal! Csak, hogy tudjuk, mi a módi.😊
Vmi olyasmi.😊
csuszi
ironizált.

MJ rulz Pink Team The Only One

hmm... hányingerkeltõen ótvar gusztustalan nõ, hasonló 'alakításokkal'.
Tinman
Órák, Másvilág, Moulin Rouge szintén nagyon bejöttek, hogy is felejthettem el <#vigyor2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ha szerinted bárki is rossz volt a Moulin Rouge-ban akkor szerintem nem érted a filmet. direkt "bohém"ra lett véve az egész. Baz Luhrmann-t a szokásos bollywood-i filmek ihlették és valami olyasmit akart létrehozni

sorry: Bangkok
Na igen..rettenetesen rossz volt az Órákban, a Moulin Rouge-ban, a Dogville-ben, a Másvilágban, a Tágra zárt szemekben, az Egy hölgy arcképében, a Majd' megdöglik érte-ben, a Bankok Hiltonban. Ha jól sejtem, egyiket sem láttad...

Én szerintem nagyon jó volt a Cold Mountain és a The Hours-ba is.

Jó színésznõ, csak tényleg voltak olyan szerepek amiket inkább nem kellett volna elvállalnia. Ez remélem nagyon jó film lesz, várom 😛
A BMX Bandits volt anno a kedvenc 😄DD
edios
<#worship>

(De azért volt pár nagyon gáz filmje. Pl. The Stepford Wives, Bewitched, ja és BMX Bandits vki?<#gonosz1>)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Tinman
Még nem láttam olyan filmet, amiben a tehetségét ne csillogtatta volna meg.

Ott van pl. a Dogville vagy a Tágra zárt szemek, vagy a Szépség és a szõr.

Imádom ezt a nõt... Istennõ!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Még nem láttam olyan filmet amiben a tehetségét megcsillogtatta volna.