16
-
#16 Csak az i-vel kezdődő nevű, almácskás jeles dolgok szépek neked mi? :D -
Wittgen #15 Ez a forgatókönyvíró viszont nem ad okot arra, hogy optimisták legyünk.
A felsorolt 3 általa írt filmből 2 (xxx2, jumper) elég fos volt, ez pedig nagyon rossz arány. -
#14 Nos, akkor gondolom eléggé leszűkültek a lehetőségeid a párválasztásban, ha NC még csak az hányingerkeltő és gusztustalan kategória. -
Hesztia #13 Akkor kérlek mondjál már egy csodaszép nőt, hasonlóan csodaszép alakításokkal! Csak, hogy tudjuk, mi a módi.:) -
Hesztia #12 Vmi olyasmi.:) -
#11 ironizált. -
FlyingV #10 hmm... hányingerkeltően ótvar gusztustalan nő, hasonló 'alakításokkal'. -
#9 Órák, Másvilág, Moulin Rouge szintén nagyon bejöttek, hogy is felejthettem el -
Loverman #8 ha szerinted bárki is rossz volt a Moulin Rouge-ban akkor szerintem nem érted a filmet. direkt "bohém"ra lett véve az egész. Baz Luhrmann-t a szokásos bollywood-i filmek ihlették és valami olyasmit akart létrehozni -
Hesztia #7 sorry: Bangkok -
Hesztia #6 Na igen..rettenetesen rossz volt az Órákban, a Moulin Rouge-ban, a Dogville-ben, a Másvilágban, a Tágra zárt szemekben, az Egy hölgy arcképében, a Majd' megdöglik érte-ben, a Bankok Hiltonban. Ha jól sejtem, egyiket sem láttad... -
Tabitha #5
Én szerintem nagyon jó volt a Cold Mountain és a The Hours-ba is.
Jó színésznő, csak tényleg voltak olyan szerepek amiket inkább nem kellett volna elvállalnia. Ez remélem nagyon jó film lesz, várom :P -
picurmanoo #4 A BMX Bandits volt anno a kedvenc :DDD -
(De azért volt pár nagyon gáz filmje. Pl. The Stepford Wives, Bewitched, ja és BMX Bandits vki?) -
#2 Még nem láttam olyan filmet, amiben a tehetségét ne csillogtatta volna meg.
Ott van pl. a Dogville vagy a Tágra zárt szemek, vagy a Szépség és a szőr.
Imádom ezt a nőt... Istennő! -
Piel #1 Még nem láttam olyan filmet amiben a tehetségét megcsillogtatta volna.