16
  • Sanyix
    Csak az i-vel kezdődő nevű, almácskás jeles dolgok szépek neked mi? :D
  • Wittgen
    Ez a forgatókönyvíró viszont nem ad okot arra, hogy optimisták legyünk.
    A felsorolt 3 általa írt filmből 2 (xxx2, jumper) elég fos volt, ez pedig nagyon rossz arány.
  • Dynamic
    Nos, akkor gondolom eléggé leszűkültek a lehetőségeid a párválasztásban, ha NC még csak az hányingerkeltő és gusztustalan kategória.
  • Hesztia
    Akkor kérlek mondjál már egy csodaszép nőt, hasonlóan csodaszép alakításokkal! Csak, hogy tudjuk, mi a módi.:)
  • Hesztia
    Vmi olyasmi.:)
  • csuszi
    ironizált.
  • FlyingV
    hmm... hányingerkeltően ótvar gusztustalan nő, hasonló 'alakításokkal'.
  • Tinman #9
    Órák, Másvilág, Moulin Rouge szintén nagyon bejöttek, hogy is felejthettem el
  • Loverman
    ha szerinted bárki is rossz volt a Moulin Rouge-ban akkor szerintem nem érted a filmet. direkt "bohém"ra lett véve az egész. Baz Luhrmann-t a szokásos bollywood-i filmek ihlették és valami olyasmit akart létrehozni
  • Hesztia
    sorry: Bangkok
  • Hesztia
    Na igen..rettenetesen rossz volt az Órákban, a Moulin Rouge-ban, a Dogville-ben, a Másvilágban, a Tágra zárt szemekben, az Egy hölgy arcképében, a Majd' megdöglik érte-ben, a Bankok Hiltonban. Ha jól sejtem, egyiket sem láttad...
  • Tabitha

Én szerintem nagyon jó volt a Cold Mountain és a The Hours-ba is.

Jó színésznő, csak tényleg voltak olyan szerepek amiket inkább nem kellett volna elvállalnia. Ez remélem nagyon jó film lesz, várom :P
  • picurmanoo
    A BMX Bandits volt anno a kedvenc :DDD
  • edios

(De azért volt pár nagyon gáz filmje. Pl. The Stepford Wives, Bewitched, ja és BMX Bandits vki?)
  • Tinman #2
    Még nem láttam olyan filmet, amiben a tehetségét ne csillogtatta volna meg.

Ott van pl. a Dogville vagy a Tágra zárt szemek, vagy a Szépség és a szőr.

Imádom ezt a nőt... Istennő!
  • Piel
    Még nem láttam olyan filmet amiben a tehetségét megcsillogtatta volna.