GTA-klón a Rockstartól?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez nem gta klón, hanem Maffia klón :D
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Nekem inkább Mafia-klónnak tûnik.
Final Fantasy 13 már nem PS3 exluzive, kiadják XBox360-ra is. Az E3 egyik nagy bejelentése volt.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"A GTA IV megjelenése után pár nappal a Rockstar Games bejelentett egy szigorúan PS3-ra fejlesztett játékot, melyet a Sony-szamurájok nagy örömmel fogadtak. Ám a mai napon az is kiderült, hogy ezzel egyidõben egy régebbi exkluzivitás már a múlté..."
Vagyis a GTA megjelenése utána Rockstar bejelentett egy PS3 gammát, ám a GTA IV elõtt bejelentett játékuk elvesztette exkluzivitását. Sztem egyértelmû.
Vagyis a GTA megjelenése utána Rockstar bejelentett egy PS3 gammát, ám a GTA IV elõtt bejelentett játékuk elvesztette exkluzivitását. Sztem egyértelmû.
a kettõnek semmi köze egymáshoz:
"a Team Bondi (õk fejlesztik, a Rockstar csak felügyeli és kiadja a progit)"
Egyelõre a Rockstar koncentráljon csak a GTA 4 PC-s verziójára. :)
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Ezt nem a GTA IV megjelenése után jelentették be, hanem 2006 októberében. :)
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Mondjuk annyira ps3mon sem rossz a helyzet, ott van exkluzívnak még mindig a killzone2, littlebig planet, MGS4, a final fantasy versus 13, bár egyre kevesebb a ps3 exkluzív cím, xen és wiin több az exkluzív.
A
Ezeréves trailer.
És azóta ennyit bírtak mondani, hogy nemcsak ps3 only lesz?!
Biztos haladnak akkor vele...
És azóta ennyit bírtak mondani, hogy nemcsak ps3 only lesz?!
Biztos haladnak akkor vele...
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...
Jó hogy jön xre is majd kipróbálom ha belefér, de azért a ps3 is megérdemelne néhány exkluzív címet.
A