Cect MT6227
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Errõl a telefonról van vkinek infója?
Mit tud ez, miért ilyen olcsó, mennyiben hozza az iphone tudását, van-e értelme ilyesmit venni?
Köszi
Errõl a telefonról van vkinek infója?
Mit tud ez, miért ilyen olcsó, mennyiben hozza az iphone tudását, van-e értelme ilyesmit venni?
Köszi
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Pontosan milyen kínai csoda ez? Egy képet tudsz rakni róla?
De ezek a kínai cuccok általában gond nélkül mennek, esetleg a menüben keress USB menüpontot, és állíts be USB Mass Storaget. Akkor külsõ meghajtóként kell felismerje.
De ezek a kínai cuccok általában gond nélkül mennek, esetleg a menüben keress USB menüpontot, és állíts be USB Mass Storaget. Akkor külsõ meghajtóként kell felismerje.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Ha windows mobile-os, akkor kell hozzá Microsoft
ActiveSync-et telepíteni a gépedre elõtte.
ActiveSync-et telepíteni a gépedre elõtte.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
szedtem le de szart se ért!
Legalábbis én nem tudtam vel mit kezdeni.
Egy leírás is jó lenne hogy hogy tudnám mûködésre bírni.
Ja és blutooth-on se tudok semmit fogadni.
Kapcsolódik de azt írja ki hogy write failed.
Legalábbis én nem tudtam vel mit kezdeni.
Egy leírás is jó lenne hogy hogy tudnám mûködésre bírni.
Ja és blutooth-on se tudok semmit fogadni.
Kapcsolódik de azt írja ki hogy write failed.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Hali vettem egy ilyen telefon és kéne egy kis segítség.
Nem tudok semmit rárakni mert ha rádugom a gépre usb-vel nem ismeri egyáltalán fel.
Segítsetek pls!
Elõre is köszi!
Nem tudok semmit rárakni mert ha rádugom a gépre usb-vel nem ismeri egyáltalán fel.
Segítsetek pls!
Elõre is köszi!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"