Az RTL megtalálta, kik fogják kínozni a celebjeit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szeretnék benézni a táborba élõben.
akkor talán elhiszem,hogy tényleg ott vannak a hííííressségek.
nagy kamu az egész.
akkor hinném ha úgy mûködne mint a való-világ.
miért nem lehet élõben be-nézni a táborba.<#levele>
redfish
"...az RTL Klub egy szigeten hagyja magára játékosait, akiknek sorsáról a nézõ fog dönteni: kimenekíti õket az áldatlan körülmények közül vagy hagyja, hogy még szenvedjenek kicsit..."

Nagyon sajnálom, hogy K.Tündét, Anettkát, Majkát és még néhány más "sztárt" nem vették be a csapatba.

De már alig várom, hogy letegyék õket az argentin dzsungelben : én TUTI nem szavazok egyikre sem!!! Tõlem aztán várhatnak SMS-t, még a telefonjaimat is eldobom jó messze... <#vigyor1>

Külön ajándék, hogy egyúttal Balázskától is megszabadulhatunk! <#taps>

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ \"A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást.\"

m minnifield
a horváth évát én is megkínoznám kicsit, csak úgy sikítana...<#beka3>

"Az RTL megtalálta, kik fogják kínozni a celebjeit","a sztárokkal Sebestyén Balázs és Vadon János utazik az argentín dzsungelbe."

Én konkrétan a Hasfelmetszõ Jack-et, Freddy Krugert, Jason-t és a Texasi láncfûrészest javasoltam volna...

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

Tehat a tisztanlatas vegett:
1, ezek az emberkek kapnak 1 csomo penzt ezert a musorert...
2, elutazhatnak del-amerikaba,amirol a legtobb magyar max almodik,mindezt a musor kontojara es ott hepajkodhatnak
3, ezt bamulja a sok emberke a tv elott..marmint hogy masnak milyen jo....

Vagy velem van a baj,vagy vmi nem stimmel a vilaggal....
Nem tudom mitõl "szellemileg alulmûvelt", korrekten leírta mit gondol, nem kell az RTL seggét nyalni minden kommentben. Egy rakás szar mûsorok van, fõként délutánonként, szal az a csoda ha valami épkézláb adást összetudnak dobni.

"rontsd máshol a színvonalat" mirõl beszélsz ember? 😊
Narxis
Ne ejhazz te szellemileg alulmûvelt. Inkább ne írj semmit, rontsd máshol a színvonalat.

A gyõzõ gyerek fog elsõnek hazamenni, az tuti. Sírva... 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Trisztin
Hát igen ... itt tényleg valami nagyon el lett rontva...

most vagy Afrika vagy Argentína...
bár engem sem zavarna,ha a csapat néhány tagját leraknák Afrikában...a többi "celeb" meg mehetne félni Argentínába...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Nem lehetne Soma nevû vizuális szemetet valami helyi kanibéltörzsel megetetni... Légyszi fizetnék is érte.
ejha, majd meglátjuk mi lesz belõle. Bár õszintén szólva nem sok reményt fûzök a mûsor nézhetõségéhez...