Raceparks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És már nem tervezitek újraéleszteni a projectet? Vagy betatesztre kiadni? <#vigyor3>#vigyor3><#vigyor2>#vigyor2>
Intel Celeron 2.93 @ 3.5 ATi Radeon 9550 256 2 x 512 mb ddr
...de nagyon😉<#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1> Johettek szetverni a varost, az ilyenkor (allitolag) segit😉 <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1><#vigyor3>#vigyor3>
Letolteni OK 9GByte-ot, de azt meg is kell csinalni😄DD
Ha binarisan lehetett volna programozni a GMT-ket, akkor meg talan😉
Ha binarisan lehetett volna programozni a GMT-ket, akkor meg talan😉
Manapság lazán letöltögetnek 9 GB méretû játékokat is, szal a méret nem hiozsem, hogy gond lenne .
Sõt, talán még ISI biztosított volna valami szervert a cuccnak, gondold csak el milyen hatalmas elõrelépés lenne a cucc !
Sõt, talán még ISI biztosított volna valami szervert a cuccnak, gondold csak el milyen hatalmas elõrelépés lenne a cucc !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ja és tényleg kár volt kukába dobni!
Lippet sztem nem csak fikázni kellene!NEm akartam az rfactor topikba írni!
Pedig nagy kár volt kukába dobni a projectet. Ahogy a videó nézettségét és a hozzászólásokat olvasom lazán megérte volna kiadni.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Jah, jo buli volt. kitt-katt, letolt nehany kilobyte, es mar lehet is tollni😉 Es meg a palya hangulata is tetszett😛
Amugy, miutan felretettem, rajottem, hogy lehet pozicionalni az objecteket az SCN-be, vagyis 1/40 meretben ossze lehetne hozni az egeszet😉 Az egyetlen problema a dologgal, hogy olyankor az arnyekokat es egyeb shaderes, layeres cuccokat mar nem szamolja korrekttul😉 Ertheto okbol😉
Meg a shadowmap bevezetesen gondolkodtam. Elore kirenderelt cast object, folee tolva a palyareszeknek😉
Amugy volt egy masik hasonlo project is, abbol is elkeszult 1-2 tucat resz😉 Az is palyaepitos volt, csak "8-as jellegu", parhuzamos utvonallal, vagy Special (ha mar rally😛).
Amugy, miutan felretettem, rajottem, hogy lehet pozicionalni az objecteket az SCN-be, vagyis 1/40 meretben ossze lehetne hozni az egeszet😉 Az egyetlen problema a dologgal, hogy olyankor az arnyekokat es egyeb shaderes, layeres cuccokat mar nem szamolja korrekttul😉 Ertheto okbol😉
Meg a shadowmap bevezetesen gondolkodtam. Elore kirenderelt cast object, folee tolva a palyareszeknek😉
Amugy volt egy masik hasonlo project is, abbol is elkeszult 1-2 tucat resz😉 Az is palyaepitos volt, csak "8-as jellegu", parhuzamos utvonallal, vagy Special (ha mar rally😛).
Annyit tudok rola, hogy en csinaltam😊 Kiserleti project volt, ISI DevKit + Flash + PHP alkalmazasra. Mukodott a dolog, de sajnos a technikai megvalositasa miatt, durva file-meretekkel rendelkezett (>2GByte😊 Igy project canceled😛
Ha rFactoros (a címbõl erre következtetek), akkor az rFactor topikban is elment volna! Szóval ZÁRHATÓ!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
nem tudunk rola az év világon semmit,csak annyit hogy magyarok készitik,ötletes lesz elvileg,és egyetlen egy video van rola youtuben.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Azért nyitottam ezt meg hogy mit tudtok róla?Mikor lesz kész?