21
Az rFactorban indított RaceParks project
-
#21 És már nem tervezitek újraéleszteni a projectet? Vagy betatesztre kiadni? -
#20 ...de nagyon;) Johettek szetverni a varost, az ilyenkor (allitolag) segit;) -
#19 akkor valamit elkúrtál:D -
#18 Tomoritve van;) Duplan;) Sot, tobbszorosen, mivel GMT+DDS=>MAS=>ZIP :) -
#17 esetleg tömöríteni lehetne letöltés előtt, gondolom akkor nem lesz 2 giga:) -
#16 Az is igaz ! -
#15 Letolteni OK 9GByte-ot, de azt meg is kell csinalni:DDD
Ha binarisan lehetett volna programozni a GMT-ket, akkor meg talan;) -
#14 En is sajnaltam, de valoban irrealis file-meretek jottek ki:( -
#13 Manapság lazán letöltögetnek 9 GB méretű játékokat is, szal a méret nem hiozsem, hogy gond lenne .
Sőt, talán még ISI biztosított volna valami szervert a cuccnak, gondold csak el milyen hatalmas előrelépés lenne a cucc ! -
Ferrari25 #12 Ja és tényleg kár volt kukába dobni! -
Ferrari25 #11 Lippet sztem nem csak fikázni kellene!NEm akartam az rfactor topikba írni! -
Toya #10 Pedig nagy kár volt kukába dobni a projectet. Ahogy a videó nézettségét és a hozzászólásokat olvasom lazán megérte volna kiadni. -
#9 Jah, jo buli volt. kitt-katt, letolt nehany kilobyte, es mar lehet is tollni;) Es meg a palya hangulata is tetszett:P
Amugy, miutan felretettem, rajottem, hogy lehet pozicionalni az objecteket az SCN-be, vagyis 1/40 meretben ossze lehetne hozni az egeszet;) Az egyetlen problema a dologgal, hogy olyankor az arnyekokat es egyeb shaderes, layeres cuccokat mar nem szamolja korrekttul;) Ertheto okbol;)
Meg a shadowmap bevezetesen gondolkodtam. Elore kirenderelt cast object, folee tolva a palyareszeknek;)
Amugy volt egy masik hasonlo project is, abbol is elkeszult 1-2 tucat resz;) Az is palyaepitos volt, csak "8-as jellegu", parhuzamos utvonallal, vagy Special (ha mar rally:P). -
#8 Pedig nagy kár érte !!! -
#7 Annyit tudok rola, hogy en csinaltam:) Kiserleti project volt, ISI DevKit + Flash + PHP alkalmazasra. Mukodott a dolog, de sajnos a technikai megvalositasa miatt, durva file-meretekkel rendelkezett (>2GByte:) Igy project canceled:P -
#6 Eléggé egyedi -
#5 Tetszik a megfogalmazásod. -
#4 Ha rFactoros (a címből erre következtetek), akkor az rFactor topikban is elment volna! Szóval ZÁRHATÓ! -
#3 nem tudunk rola az év világon semmit,csak annyit hogy magyarok készitik,ötletes lesz elvileg,és egyetlen egy video van rola youtuben. -
#2 videó róla...elmegyös játék,nem tetszik. -
Ferrari25 #1 Azért nyitottam ezt meg hogy mit tudtok róla?Mikor lesz kész?