United

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát... képzett zenész mind, aki a zenekarban zenél.... errõl asszem nem kéne vitát nyitni... hogy emberileg milyenek? háátt... volt 1-2 érdekes LIVE story számomra... de inkább nem mesélek... a pia öl, butít és nyomorba dönt!

az "új" album pedig már rég nem új!

pély barna pedig szerintem a megasztáros /néha total ellenszenves/ beszólásai ellenére, még mindig az über idiot barátnõje miatt veszít a népszerûségébõl.... de, ha neki ez kell...

/2003-as c*ca-c*la b*ach h*use-os koncertjük azért ütött rendesen... kíváncsi lennék egy-egy fresh hogy nézne ki (meg énekelne) full élõben! 😄😄/

na ennyi mára! asszem mindent elmondtam...

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Az biztos, hogy annak a csávónak totál b*zi hangja van.

SigS
Ha nulla és tíz között kellene értékelni, -5 lenne... <#levele>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

n3whous3
van 1-2 jó zenéje.

púúúúú

Montanosz
nyálgép az egész

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

RoR zsozso
Utálom az egész bandát...
Fõleg a Pélyt akkora egy pofája van...

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

gercse
én nem tudtam ilyen esetekrõl, de a Pély-rõl kb. el tudom képzelni ezt a stílust...pfff, hihetetlen hogy mekkora arca van

Kmarha
nem az én zeném, viszont elmesélnék 2 db történetet.

3 (?) évvel ezelött VEN-en (Veszprémi Egyetemi Napok) United lépett fel. Kicsit csöpögött az esõ, és õk kijelentették hogy ilyen idõben õk biza fel nem lépnek. Különös, de a másik 2 bandát a zuhogó esõ sem zavarta.

A másik, pár nappal ezelött, Székesfehérváron a Fezen. Újra fellépnének, egyik tag errefelé tanít pár fiatal srácot. Egyik megy is oda, megkérdezni, hogyan lesz a koncertet. Hát az biza elmarad, mert a gép nem müködik, és így maguknak kéne énekelniük.

Nos, hát e kettõ momentum elég is nekem ahoz, hogy még csak kiváncsi se legyek arra, vajon fejlödtek e jó irányba.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Hófehér jaguár jó számuk volt annó, többi hallgathatatlan számomra

kicsikacsa23
ja ezt nem vágtam. itt is meg lehet hallgatni látom

is it okay if i think its lame to dance?

http://www.vodafone.hu/united

ezaz

kicsikacsa23
mi?

kicsikacsa23
mert az a címe h www.united.hu 😄

ja azaz..legalább van a húgodnak egy jó mobilja😛

chö...csak nem te is a motoroládhoz kaptad? húgom is itt rinyált anyámnak h vegye meg neki azt a telót mer a préri barna albuma jár hozzá.röhej
rozver
miért milyen telóhoz adnak ingyé ilyen albumot?

jaj ne csináld már!

nekem az új album túlzottan nemjött be...még ha ingyen is volt a telómhoz:S

tigeroo
már miért lenne reklám?😊

amúgy nem játszanak rossz zenét

(nap felé c. albumuk megvolt anno)
kicsikacsa23
Az új lemez megjelenésének aprópóján kerestem United topicot, de meglepetésemre nem találtam!

A zenekar elég rég óta vesz részt a hazai popéletben, jómagam pedig egyik rajongója vagyok.

Az új album címét nem írhatom be, mert reklám lenne 😄

Ti szeretitek õket?

A United albumai:

Az elsõ...
A Nap felé
Keserû méz
Graffiti