fénykép tisztítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

harlond
ez az ötlet jó volt, azokat amik nem voltak rajta 2éve nagyon szépen leszedte, köszi a tippért ha vkinek még van ilyen baja ezt próbálja meg <#wave>

ollie
Szerintem felejtsd el, bármiyen folyadék kerül rá, le fogja oldani az emulziót.

tigeroo
nem a lötty hanem ilyen kendõ
tigeroo
szemüvegtisztító izé tuti lehozza az ujjlenyomatot énis azzal törölgetem a gitáromat 😄
harlond
a folyadékoktól kicsit félek, nem akarom hogy elkenyje a dolgokat, sztem az lesz hogy kipróbálom egy oylan képen amiért nem kár (3is van belõle) ugyh majd utána esek neki a fontosnak 😊

SimaSuna
photoshop 😊
John Cena
körömlakk le mosó szemcsimre tökéletes fény képen nem próbáltam!!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

antistatikus portörlõ kendõ + szemüveg tisztító lötty?

http://www.lohere.net - a MagyarChan

tigeroo
szemüvegtisztító nemjó?😄
locsold meg etilalkohollal <#idiota>
Sadist
Igen, a zsíros ujjlenyomatot valószínû kiválóan oldja a víz <#eljen>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

vizes
Remek ötlet. De csak akkor ha az emulziót is le akarod szedni a képról. Ha kevés vizet teszel rá akkor beleragad a papírzsebkendõ, ha sokat leázik az emulzió.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

csináld azt hogy egy kicsit bevizezel egy zsepkendõt aztán letõrõlgeted
ez biztos jo hisza vaterom rndr
vidd el vmi fényképes boltba
photo hall ,kodak, (photoshop) XD

DJKonya
nem bocsi😛 szerintem lehelj rá a képre aztán egy gyenge rongyal vagy vattával törögesd át, de nem igazán értek ehez

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

harlond
"bármilyen ötlet érdekel, ami nem rongálja meg a képet" szted az nem tongálja? :-D

DJKonya
salétronsav + dörzspapír a tutkó<#wink>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

huhh akkor nem tudom,valmivel törölgesd meg,puha ronggyal a fényképet ...

harlond
de ezzel az a baj, hogy a scenner is beolvassa az ujlenyomatot :-S látszik a körvonala

sztem scanneld fel gépre és aztán nyomtasd ki akkor jobb lesz szerintem.

harlond
arra lennék kíváncsi van e valakinek ötlete hogyan tudok a fényképeimrõl eltüntetni az ujlenyomatot?? bármilyen ötlet érdekel, ami nem rongálja meg a képet, elõre is köszi!!