21
Hogyan tudom megtisztítani az ujlenyomatoktól a fényképeimet??
-
#21 ez az ötlet jó volt, azokat amik nem voltak rajta 2éve nagyon szépen leszedte, köszi a tippért ha vkinek még van ilyen baja ezt próbálja meg -
#20 Szerintem felejtsd el, bármiyen folyadék kerül rá, le fogja oldani az emulziót. -
#19 nem a lötty hanem ilyen kendő -
#18 szemüvegtisztító izé tuti lehozza az ujjlenyomatot énis azzal törölgetem a gitáromat :D -
#17 a folyadékoktól kicsit félek, nem akarom hogy elkenyje a dolgokat, sztem az lesz hogy kipróbálom egy oylan képen amiért nem kár (3is van belőle) ugyh majd utána esek neki a fontosnak :) -
#16 photoshop :) -
#15 körömlakk le mosó szemcsimre tökéletes fény képen nem próbáltam!! -
Shadow_THH #14 antistatikus portörlő kendő + szemüveg tisztító lötty? -
#13 szemüvegtisztító nemjó?:D -
Fbn Lx #12 locsold meg etilalkohollal -
#11 Igen, a zsíros ujjlenyomatot valószínű kiválóan oldja a víz -
#10 Remek ötlet. De csak akkor ha az emulziót is le akarod szedni a képról. Ha kevés vizet teszel rá akkor beleragad a papírzsebkendő, ha sokat leázik az emulzió. -
zsozso92 #9 csináld azt hogy egy kicsit bevizezel egy zsepkendőt aztán letőrőlgeted
ez biztos jo hisza vaterom rndr -
Miskolc88 #8 vidd el vmi fényképes boltba
photo hall ,kodak, (photoshop) XD -
#7 nem bocsi:P szerintem lehelj rá a képre aztán egy gyenge rongyal vagy vattával törögesd át, de nem igazán értek ehez -
#6 "bármilyen ötlet érdekel, ami nem rongálja meg a képet" szted az nem tongálja? :-D -
#5 salétronsav + dörzspapír a tutkó -
Miskolc88 #4 huhh akkor nem tudom,valmivel törölgesd meg,puha ronggyal a fényképet ...
-
#3 de ezzel az a baj, hogy a scenner is beolvassa az ujlenyomatot :-S látszik a körvonala -
Miskolc88 #2 sztem scanneld fel gépre és aztán nyomtasd ki akkor jobb lesz szerintem. -
#1 arra lennék kíváncsi van e valakinek ötlete hogyan tudok a fényképeimről eltüntetni az ujlenyomatot?? bármilyen ötlet érdekel, ami nem rongálja meg a képet, előre is köszi!!