33
  • hernyo05
    Ugyanaz a véleményem nekem is mint Broafkának. Az első rész mesterien volt megcsinálva. Természetesen a csavar volt a film tetőpontja, de szerintem a feszültség és az izgalom, amit előtte James Wan kreált, az tette többször is újranézhetővé. Na most, szvsz az új rendező kiemelte a csavart és a kínzásokat, az utóbbi tárházát bővítette, de kihagyott a második részből olyan "motívumokat", amik az első részt nagyszerűvé tették (jó karakterek, feszültség, ilyenekre gondolok). A 3. és a 4. rész pedig számomra semmi újat nem nyújtott. Új áldozatok, új kínzások és egy csavar. Plusz, egy lehelletnyi előrelépés Jigsaw pályafutásán, ami szerintem édeskevés volt, hogy újranézhetővé tegye a folytatásokat. Én ezt tartom rókabőrnek.
  • Commandante
    Pont a héten voltam a dachau-i koncentrációs táborban. Szvsz más élölények kínzása semmilyen értelmes célt sem szolgálhat, akármennyire is az ellenkezöjét bizonygatja ez a filmnek csúfolt borzalom. Aki ezzel tompítja az agyát, annak részvétem.
  • zweistein
    Ezzel én is így vagyok! Elítélem az erőszakot, nem is azért nézem, mert erre "izgulok", hanem a sztori miatt, a csavarok miatt, ami által az utolsó percben az egész film története átértékelődik.
  • DjDano
    Nagyon buta vagy erre nem tudok mást mondani... Én szeretem a fűrész filmeket és az erőszakot messzemenően elítélem...
  • who am I 7
    Jók a hangok benne
    Egyébként unalmas trash újra.Dehát, amíg a győzike megél, addig bármi lehetséges..
  • snorbi
    Azt ne mondd, hogy aki ilyen filmet néz, annak nem a jelenetek tetszenek, hanem a sztorira figyel :) Közben lehet, hogy még az erőszakot is elítéli, nem? Ez a legnagyobb poén, amit egy ilyen stílusú filmről mondani lehet :)
    Beteg film beteg embereknek, szvsz (vitába erről nem bocsátkozok :] ).
  • Etinger
    Ez igaz.... az első 2 részre. De a 3-ra nem. És ha valaki ezt látja az 5. rész részletében is ( mert újat nem mutat ez a videó ) akkor ezért jön a szájára többször is a RÓKABŐR szó.
  • Scamp
    Igaz.

Én is megnéztem mindet, de nem azért mert azt élvezem ahogy kínozzák és megölik benne az embereket, hanem mert ha túllát az ember ezeken akkor igenis fordulatos filmek. Ahogy összehozza a szereplőket a végére és ahogy a végére berak egy nagy csattanót amivel igazából értelmet nyer az egész az bennük a jó. Jelenetek helyett a sztorira kell figyelni.
  • DjDano
    Na aki csak a kínzást látja a fűrész filmekben, annak nem is való egyetlen rész sem... Ugyanis bármilyen furcsán hangzik nem abban van a lényeg.
  • Etinger
    *3.-nál volt jobb a 4.
  • Etinger
    Az a baj, hogy nem érezni, hogy nagyon változtatni akarnának a készítők bármin is. Ami megérthető, hiszen évről évre többet és többet hoz anyagilag a konyhára... :]

1. tetszett, szal alap h megnézem a 2.-at
    2. ez is tetszett, nekem gondom nem volt vele
    3. ez szar volt most komolyan :D
    4. ez a remény, hogy jó lesz, 2.-nál jobb is volt, de basszus ez a már a 4. rész, és semmi változás... nincs menekülés.
  • blueyellow
    Szerintem meg ebben a filmben nem hiszem, hogy teljesen arra mentek rá a rendezők, hogy te azt nézd, hogy mi az állítólagos mögöttes tartalom.
  • blueyellow
    Hogyne írhatnád le cimbora! Csak azt nem értem, ha nem tetszett, akkor minek is nézted meg mind a 4-et?
  • Broafka
    az a baj, hogy te baromira nem fogtad föl hogy mit akart a film kihozni az első részben.
  • blueyellow
    Miért szerinted az első rész tartalma után miről kellene szólni a többinek??? Netán egy babazsúrról vagy Mátyás király meséiről??? Nyilván, ha adva van egy film, akkor a folytatása is hasonló dologról fog szólni, főleg, hogy a film sorozat-típusú (tehát a részek kapcsolódnak egymáshoz). Ha te nem bírod a kínzásokat, akkor minek is nézel ilyen típusú filmet? Félreértés ne essék, nekem se tetszik a kínzás, de attól, hogy megnézem nem leszek rosszabb ember, mert ugye a film csak egy fikció, ezt egy értelmes ember fel tudja fogni.
  • Etinger
    Itt a pont.
  • Broafka
    az első résznek volt valami mondani valója azon kívűl hogy halálra kínoztak benne embereket
    a második részben is halálra kínoztak embereket, a 3. rész pószteréből is kiderült (meg másból is) hogy halálra kínoztak embereket, a negyedik részben szintén halálra kínoztak embereket

ezek után igenis mondom, hogy rókabőr! már a trailer első képén is látszik hogy... úristen, ne, valami más történik benne, hát persze hogy nem, hanem: halálra kínoznak embereket!

Gratulálok, nemes ízlésre vall...
  • bertino
    az első rész a lényeg.
    és a legjobb mind közül.
  • Reg5
    Pont a legjobbat hagytad ki :D
  • Roli012
    hát a trailer nem győzött meg :D

2,3,4-et láttam eddig, igazából szerintem egyre jobban esik a színvonal..
  • Etinger
    Tényleg nem azért mondom, dee....

1. ha nem nézem meg csak az első 2 részt és a többit nem, akkor "Akkor meg ne nyilakkozz olyanról amit nem láttál!"

2. láttam mindet 1-4, én pl, válasz by winnie "kissé álszent a puffogásod" hiszen megnéztem mindet és így kritizálom...

Szal most ha valami nem tetszik és másnak nem jön be korrekten nem írhatom le mi a gond vagy mi van? :):) nem érzem magam érvek nélkül divatfikázónak. Ez egy rókabőr, mert: 1# hsz :)
  • bmw
    Ez egyre szarabb....
  • blueyellow
    De utálom az ilyen keményfiúkat, akik az alapján rókabőröznek, hogy idézem:
    "2-t se bírtam végig nézni annyira szar volt." Szóval nem is látta a maradék filmet + a 3-4. részt, de rókabőr...
  • JASON13
    Én amugy nem is értem ezt az egészet. Volt egy jó vonala a filmnek amit tök jól elbasztak. pl.: ugye az a szabály aki atmegy a teszten az az utodja Jigsaw-nak. előszörvolt Amanda de az elbukot hát volt egy masik az Dr. Gordon az első részből. Ő is tul elte a tesztet aztan égis egy senkivel folytatjuk- Ki ez a Hoffman nyomozó? siman lehetett volna folytatni Gordon bekattanásával ahelyett hogy egy tök normalis nyomozóbol lesz egy félörült akinek semmi gonja-baja nincsen. Ez a széria lassan atmegy slasher-thrillerből trashbe, de mar szerintem rég az...
    Azértmegnézem meg nincs mas horror a mozikban. XD:D:)
  • Broafka
    én is a #1 hsz-el értek egyet olyan különbséggel hogy én már a 2-t se bírtam végig nézni annyira szar volt... innentől kezdve a többit se néztem meg, és tény hogy ez is csak egy újabb rókabőr
  • Etinger
    Khmm.. na jó, éjjeli 2-kor kicsit érdekes állapotban voltam azért fogalmaztam így... amúgy igen, mivel megnéztem minden részét ezért álszent h szidom.. bááár... a Múmia minden részét is megnéztem, attól még az utolsót kritizálhatom, nem? A 4. rész meg tényleg jobb volt, mint a többi, csak tényleg nagyon kiszámítható ez az egész, és tényleg a pénzcsináláson túl itt nem érzem, hogy le is tennének valamit az asztalra. Na mind1 :) Lehet én tévedek és sok rajongót megbántottam :)
  • BandiG
    Egyiket se lattam, azt se tudom mirol szol, de kezdem azt hinni hogy nem favagasrol vagy butorkeszitesrol...
  • gabeone
    Szomorú ennek a filmnek a népszerűsége, de ahogy mondják: nagy az Isten állatkertje!

Egyébként az előzetesben jó, hogy lapos hasa van a fickónak. A magyar Emilió fél percig se húzta volna.. :P
  • nessboth
    Érdekes volt a IV. rész egészen az utolsó 3 percig. Vártam valami hatalmas durranást, de csak egy gyengus szellentést kaptam. Utolsó 3 perc elcseszig a végig lebilincselő és izgalmas filmet...
  • emp
    Szerintem a IV. kimondottan érdekesre sikeredett. Nekem a kettő, meg a három volt nagy csalódás.
  • immovable
    na az indexes fikanick megérkezett, hogy a magasröptü lekezelő stílusában lezombizza a másikat, mikor nála nagyobb zombi fogyasztót nehezen találni. LOL
    dobd el a gumicsontot és siess vissza a gagyi oldaladra és élvezkedj az amerikai nézetségeken inkább. az való neked.
  • winnie
    kissé álszent a puffogásod, hogy hozza a pénzt, ha a szánalmas 3. rész után lelkes fogyasztóként, zombimódra megnézted a 4. részt is, még ha nem is fizettél érte. Ha semmi újat nem nyújt, dobd el a gumicsontot. És még csak nem is túloztam.
  • Etinger
    Megint a kínozzunk amíg és amennyire csak lehet, legyen egy menekülési mód, ami szintén szenvedés árán érhető el, majd ezek után sutba vetve az eddigieket, brutális kivégzéssel koronázzuk meg a jelenetet. Gratulálok akkor ezen így ötödszörre is szórakozni tud. A szánalmas 3. rész után egy fokkal jobb 4. rész következett, de a 2., illetve főleg az első rész óta ez a sorozat, azon kívül h hozza a konyhára a pénzt a készítőknek semmi újat nem nyújt. Aki vért és kínzásokat akar látni a valóéletben ennél szomorúbb filmeket is találhat. Ez meg egy szar így végezetül, ha már minősíthetem. És még csak nem is túloztam.