Peru kapja az első windowsos XO-laptopokat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mousee
Csak ha úgy csinálják, akkor abból nem tömõdik tele sok embernek a zsebe...

#2 Pff...

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

NEXUS6
Az, hogy ebbe a windózos konstrukcióba belementek, jelzi az egész társaság elkötelezettségét és khm... talán hozzáértését is.

A lényeg az ugye, hogy olyan tudást és szolgáltatásokat is adjanak a rászoruló embereknek, ami az informatikai korszakban nélkülözhetetlen.

Az, hogy hagyták magukat a kormányok által meggyõzni arról, hogy valami windózszerûségnek nevezett OS-t rakjanak a gépre szerintem is keresztbe megy az egésszel.

Nincs semmi akadálya, hogy a gépen levõ OS, akár Linux akár más, felhasználói szinten windóz szerûen viselkedjen.

Az, hogy egy fizetõs OS-t hagytak végül a gépre rakni (amikor van más is), az egész koncepció nonprofit és szakmai elsõbbségeket élvezõ jellegét kérdõjelezi meg.

Mondjuk az szerintem eddig se volt, hiszen töredék árért sokkal jobb gépeket lehetne a fekáknak adni, igaz használtat. Na mindegy.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

én fordítva látom, de mind1 😊))
Rájöttek h oprendszer kell rá nem linux. -->Hurry up open source flamers!
Szvsz az egész koncepciót sikerült kinyírni.