1968 Tunnel Rats

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Animefox
Tudod a remény hal meg utoljára. Nui Pek elpusztulása elött, se azóta nem fordult elö hogy egy videojáték megható jelenete után könnyezzek...

grebber
Hát a Vietcong 2-öt nézve inkább ne legyen 3.Max ha nagyon megváltoznak a készítõk 😄 Egy ütõs grafikás Vietcong 3 frankó lenne nagyon!De ugysem lesz 😞

Next PC upgrade: 2022

Animefox
Reménykedtem csakhogy hátha mégis lesz egy Vietcong utód, de mégse... állítólag a Modern Warfare2 után az új CoD Vietnámban lesz...

Animefox
Rémlik hogy te is Vietcong fan vagy ugye? De hát ez a Tunnel Rats bizti csak rossz poén mi? Egy Vietcong3 bejelentés E3-on húú de jó lenne nem?

grebber
Külföldi torrent.De mag-ra is felkerült valaki által <#eplus2>
De félelmetesen gyenge mondom.Á nem is elemzem kár szavakat fordítani rá!

Törölt felhasználó
Hol? Honnan?
grebber
Júj de förtelmesen gyenge game! De gondolom nagyon rövid ezért végigtolom csakazértis!

grebber
És már tölthetõ warezba!

Törölt felhasználó
Már rég van belõle dvdrip, ha érdekel valakit
És vazze, 4.5 ponton áll az imdb-n, ez dupla annyi mint a legjobb mûve eddig!! 😄

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Az hagyján, de még a filmet is õ csinálja hozzá. ^^

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

mustang93
Uwe Boll.....játékfejleztés hüm arra kíváncsi leszek.Szerintem ezt is elfogja szurni de remélem nem mert akkor kellemesset csalódnék a fiuba.

Uwe Bool lenni,játékot fejleszteni,elbaltázni és elbénázni.-ez uwe boll szövege.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit

Hát trailer alapján grafikáról még nem sokat lehet nyilatkozni, esetleg majd a screenshootok alapján, de azért annyit szerintem lehet látni, hogy azért egy crysishoz, CoD4-hez nem nagyon lehet majd hasonlítani, pláne hogy azok már mióta vannak kint, ez meg még majd csak jön <#beka3>

Seth
Éppen tegnap néztem meg. Borzalmasan szar volt, annyira , hogy már jó XD

PSN ID.: Beegabor

SuperCharger
A Postal már tulajdonképpen egész jó volt, persze a maga kicsit beteg módján.

Ez a játék a trailer alapján semmivel sem tûnik rosszabbnak kortársainál.

Majd meglátjuk, mondta a Zen mester.

House of the Dead, Alone in the Dark, BloodRayne, BloodRayne II: Deliverance, In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale, Postal.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Animefox
Akkor várhatóan gagyi játék lesz? Mindenki ismeri Bollt csak én nem?? Film címeket kérek!!!! utána néznék...

jaja 😊

dronkZero
Ehh, ja, és olvastam a könyvet, amibõl a film készül majd... Na, ahhoz se sok köze lesz Boll úr mûvének. Nem csak a játékok adaptációját bassza tönkre, úgy látszik.

Viszont ez alkalommal legalább a játék és a film közt legalább valami hasonlóság lesz...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

adeex7
a grafja nem olyan rossz,de...marad a megszokott GRAW2 😄D

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ui: remélem senki sem veszi reklámnak az idézetet

"Különösebb elõzetes hírverés nélkül robbant be a köztudatban a tény, hogy dr. Uwe Boll játékot készít. Miután magamhoz tértem rövid ámulatomból, s megtaláltam a padlón leesett állam darabkáit (mintha valami még hiányozna), már meg is érkezett a következõ "pofon" egy trailer képében. Gyorsan meg is néztem, hogy nincs-e véletlenül április elseje." GameStaros cikk lol

Amúgy, eddig játékokból csinált filmeket, most úgy érzem hogy teljesen önállósodni akar, szal elõbb csinál egy gagyi játékot aztán meg egy méggagyibb filmet, bár ebben az esetben ez fordítva van tuttomal, már a "film" tán készen van<#hehe>

kulabácsi
beteg lesz az tuti 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Pff!! No comment!
It az új király az FPS-ek között végre!! XD

Pacal17
ajjaj...

circa
Hát Boll bácsi filmjeirõl jót még nem hallottam<#hehe>, de ez a játék se tünik nagy durranásnak, majd meglátjuk...

Törölt felhasználó
Dr.Uwe Boll játékot készít. Eddig a filmiparban tevénykedett nem kevés sikerrel 😊 most a játékpiacot hóditja meg.

A Tunnel Rats címû film játékverziója elsõ ránézésre elég gyenge, de akár még jó is lehet.

Videó