66
Death Note - A halállista (élőszereplős mozifilm)
-
#66 Néhány vélemény: https://www.youtube.com/watch?v=ZU8Ingn8w24
én már eléggé elszoktam az amerikai filmek stílusától de lehet hogy megnézem (bár még a dragon ball evolúciót, 47 ronint, 2010 utáni amerikai godzillát stb sem láttam, viszont talán annak a hatására megnéztem kb 5 japán godzilla filmet feliratosan : )
a light up the world angol feliratos megjelenése jobban izgat, de beírom a google keresőbe hogy "death note light up the world blu ray" aztán nem találom mikor jelenik meg, pedig utána várható hogy kikerül a netre és valaki megcsinálja angol felirattal, még kamerás verzió sincs pedig japán mellett elvileg tajvanban-hongkongban-szingapúrban is már adták a filmet a mozik.
a new generation 3. része (most néztem meg) azért eléggé megrázóra sikerült, elég jó üzenet azok számára akik úgy gondolják hogy "a bűnözőknek nincsenek már jogaik semmire akármennyire is megváltoznak" a végén Ryuk elég hatásos lett. -
Inquisitor #65 És mi van a Netflixes filmmel ami augusztus végén jön?
A szokásos parát leszámítva a kevés ázsiai szereplő miatt viszonylag pofás a trailere. -
#64 Erre gondoltam:
http://www.crunchyroll.com/death-note-drama (ez nem warez oldal! )
most meg megy a new generation sorozat, ami a "Death Note: Light Up the New World" című mozifilm felvezetése (ami tavaly ment japánban a mozikban, a netre csak DVD kiadás után szoktak felkerülni japán filmek)
http://kissasian.com/Drama/Death-Note-NEW-GENERATION (ezt már-még nem sajnos lehetne hivatalosan nézni, illetve az indavideón van magyar felirattal is ... elég közepes lett.
a mozifilm 24. helyen volt japánban az éves listán, már kíváncsi vagyok. http://www.boxofficemojo.com/intl/japan/yearly -
#63 Jellemző, 2008ban magyar szinkronnal tvben nézhettem a death notehoz kapcsolódó mindent, 10év elteltével meg a neten angol felirattal. A 2015ös sorozatot néztem. -
Dani95 #62 Csákány!
Egy animés oldalt inditottam pár napja!Feltöltőket keresek!Aki szeretne az oldalt segiteni az jelentkezzen: [email protected] MSN cimen!
Remélem jeliztek! -
#61 Hát halovány lila fingom sincs xD Egyik netes TV műsorba sincs odaírva, hogy szinkron vagy felirat. Valaki megérdeklődhetné nekem valahonnan :P -
#60 Most hétvégén ment az Éjexenen mind a három, csak elfelejtettem és így nem tudom, hogy volt-e a harmadikhoz sznkron
De mingyárt megkukkantom(: -
#59 Feltételezem nincs, mert nemrég szedtem le, és sehol nem volt szinkronnal, csak felirattal. :) -
#58 azt se tudtam h az elsőkhöz van:D -
#57 A 3.-hoz van már szinkron? Vagy nem tudjátok-e, hogy ha nincs akkor mikor szándékoznak neki csinálni? -
megalodon #56 Jaa!Ezt netudtam! -
#55 nincs "az első jobb volt"... az egy film:D csak 2 részben adták le:D
ez olyan, mint ha a Sissi 3. részét kritizálnád:D -
megalodon #54 Na tegnap meg volt a 2.rész is!
Háát tényleg az elsö jobb volt de ez is szaratós kissé :)
Ryuk a legjobb arc benne :) -
#53 kétrészes a film. meg van 1 folytatás, de az nem túl jó.
meg van egy rajzfilmsorozat is, az egésznek az alapja, érdemes látni, mert jó. -
megalodon #52 Jaa értem :) Köszi -
#51 AZ első mozifilmnél? Az is egy death note, a csaj lesz majd a 2. Kira -
megalodon #50 Nagyon szaratós a film! Nem is tudtam min izguljak,hogy elkapják e vagy ne! :)
Amugy a végén az a füzet ami a kiscsajnál esett le az mi?? -
#49 Hehe, most ment le az első mozifilm az Animaxon
Ryuuku alakította a legnagyobbat az egész filmben -
#48 torrent...google -
ateszgo #47 ha vki tudja h honnan lehet magyarul vagy magyar felirattal letölteni az mondja meg lécci nagyon hálás lennék köszi -
#46 már 2 éve láttam, de a torrentezést nem reklámoznám... -
#45 nah mizu itt ? valaki látta már ? én nemrég szedtem le torrentrol,majd megnézem.magyar felirattal. -
#44 Nekem regen tetszett igy film :D -
#43 Kurvára nem.
Nightmare - The world a zene címe. -
#42 én is zetsubou-ra tippeltem volna, de tőle akartam hallani :D -
#41 zecubó bili akart volna lenni szerintem xD -
#40 secubu bili az mi? -
#39 secubu bili -
#38 első intro
és warcraftosítva -
#37 az alap :D -
#36 Bár... a DN filmet a Warner Brothers adta ki... nemtom lesz-e ebből amcsi verzió:D -
#35 Arra kíváncsi vagyok mekkora siker lesz ez itthon:D
Amúgy... készül a Dragon Ball film is:D Hollywoodban.... -
#34 Ez már régi.
Akit érdekel, 3 része van a filmnek.
Death Note 1-2 (két részben nyomják le az anime-t.)
Remek filmek mellesleg, "L" alakítása különösen remek. A film pár apróságban eltér az anime-től, sőt szerintem a befejezés lényegesen jobb.
Minden Death Note rajongónak kötelező darab.
Idén kijött egy folytatás is(anime storyjától fügetlen), a címe:
L - Change the World
Ez is egész jó lett, erős közepes, érdemes megnézni.
Mindhárom rész természetenes elérhető dvd-rip formában, és feliratok is vannak ezerrel.
Lesz moziban? Remélem szinkronnal. Általában szeretem az eredeti nyelvű dolgokat, de ez a japán nyelv már az agyamra megy(a rajzfilmet is, meg még vagy 2-3 anime sorozatot tök japánul néztem végig, és már... ufff... sok).
Gnome: iszonyat nagy siker lett a film japánban. Sőt... annyira nem siker, hogy amerikában is nyomták(felirattal). Abszolút nem elképzelhetetlen, hogy lesz belőle egy amcsi változat is. sok (amúgy japán) filmmel csinálják ezt. (csak el ne b***szák, mint a Mr s Mrs Smith-t). -
#33 és kakibb lesz -
#32 Én láttam az első 2 filmet... szerintem nagyon jó volt :D visszaadta sok ponton az animét x) a vége amúgy jobban is bejött mint az animében XD -
Cat 02 #31 Hát én a közepétől már untam, csak ha már elkezdtem végignéztem. Code Geass picit hasonló és sztem messze jobb. De számomra FMA,FMP,Hellsing is jobb nála, bár ez már off :D -
#30 IMDB:2010 Hálivúdi megfilmesítés folyamatban^^ -
#29 én az anime elött láttam és tetszett a film..nem Bmovie szintű..jóhogy jobb az anime meg a manga sztorija de nagyonjo benne a Cgi, a halálistenek tökjól beleillenek a film látványvilágába. -
#28 figyeljétek meg, jövőre ugyan ez a film kijön hálivúdból
:-| -
#27 Megnézik majd max 500-an, azok akik ismerik az animét, többiek meg csak pislognak ^^