81
A Beholder Kft. új netes játéka
 • Báthorya
  #81
  Ha a lent említett szörnyűségek és hibák ellenére, valaki Gyémánt oldalon szövetséget keres, a Tűzlovasok szövetségSzívesen látja!
 • Yamara
  #80
  Sziasztok
  Végzetúr - a csalók bajnoksága.
  Több év után újra regisztráltam a Végzetúr 5.világában. Megdöbbentett, hogy a játék hová fajult. 50.szintig nincs más csak egy tucat csaló bajnok. Ők a saját másik karakterükről szedik le az átlagnál tízszer nagyobb lélekenergiát, így fejlődnek.
  A cuccaikon látszik, hogy 10-20 ezer forintért vettek őskövet, cserébe annyit csalhatnak amit nem szégyellnek. Tihor Miklós az adminisztrátor nem tesz semmit, ő minden idők legjellemtelenebb játékvezetője!
  Csaló bajnoknak lenni, egy olyan szinten ahol rajta kívül már nem játszik senki - ez vicces és szánalmas.
  A játékban már mindent őskőért(pénzért)árulnak, olyan lett a Végzetúr, mint egy bolhapiac. Karácsonyi süti májusban. Kész röhej.
  A 4 világban több éve elhagyott 2400000 karakter van, ezeket nem törlik,
  mert kiderülne, hogy lassanként már nincs senki.
  A Végzetúr az évek alatt olyan szinten lezüllött, ami túlmutat a jóízlés
  határán!
 • Qtja
  #79
  Sziasztok!

  Egy barátom blogjában olvastam az alábbiakat. Elgondolkodtató.

  -------------------------------------------

  "Engem már elcsábított!" - ismerős a szlogen?

  Igen, a VÉGZETÚR című online játék reklámjáról van szó. Minket is elcsábított. Többször is. De csalfa csábítóról van szó, ugyanis naponta megcsalja az őt szeretőt.

  Bő másfél év alatt barátaimmal megismertük az összes magyar nyelvű világot, a negyediket éppen négy alkalommal, és minél több időt töltöttünk a játékkal, annál keserűbb szájízzel állapítottuk meg: kategoriájának kimagaslóan legjobb darabja lehetne a hazai piacon, de nem az. Sőt, nagyon nem!

  A játék fórumán rendszeresen jelennek meg éles kritikák az alábbi témakörökben:

  - fejlesztési javaslatok (sokszor nagyon jók!) figyelmen kívül hagyása

  - átgondolatlan, sokak számára hátrányos fejlesztések

  - elit kisebbség érdekeinek előtérbe helyezése

  - mocskolódó üzenetek küldőit nem szankcionálják

  - játék szabályrendszerének hiányosságai, felszínessége

  - "kihívóan közösségellenes" játékstílus büntetlensége

  - az újabb világok szabályrendszerének nem egyértelmű, sőt rendre félreérthető megfogalmazása

  - egyes tárgyak biztosította bónuszok félreérthető leírása

  - ha az egy darab programozó szabadságon van (s miért ne a gyors világok befejézésének idején élvezné pihenését), megáll az élet, komoly, eredményeket befolyásoló bugok nem kerülnek javításra, csak egy vállvonás a válasz: nem értünk hozzá... Az, hogy valakinek több havi ideje/pénze megy rá a dologra, az egyéni szoc. probléma

  ... és még sorolhatnánk.

  A játékvezetés/tulajdonos részéről alig-alig érkezik reakció, s akkor is csak a neki(k) tetsző dolgokra reagálnak érdemben. A megalapozott kirikai észrevételek egyszerűen leperegnek róluk, érdemi válasz nincs.

  Elszomorító, hogy még annyira sem telik a legtöbb esetben, hogy sorry, ezt nem tesszük meg...

  Olyan mértékben veszik semmibe a játékosok élszrevételeit (akikből élnek), ami minősíthetetlen.

  Ugyanis hiba lenne azt hinni, hogy csak a "prémes", rendszeresen ősköveket vásároló játékosokból van bevétel. Az oldal reklámbevételeit nagyban befolyásolja a látogatottság, tehát minden egyes játékos anyagilag támogatja az oldalt, aki játszik. Félreértés ne essék, ez nagyon rendben van, hiszen kell - és a kezdeményezés meg is érdemli - a bevétel.

  Sajnos úgy néz ki, a játék túlnőtte a lehetőségeit a jelenlegi gárdának. Nagyon megérett az idő arra, hogy bővítsék a fejlesztők létszámát, javítsák a hibákat, és nem ártana egy értelmes és esetleg helyesen írni tudó kommunikátort is alkalmazni, mert a reakciók színvonala sok esetben kritikán aluli úgy stilisztikailag, mint helyesírás tekintetében.

  Jó példa a "létszámhiányra" a már említett bugok javításának, a support egy hétig tartó hiánya mellett a kvízkérédsek értékelése körül kialakult felzúdulás (erről lentebb részletesen olvashattok).

  Amikor meghírdetésre került, minimális (értsd közel nulla) díjazást helyeztek érte kilátásba, holott aki próbálta már, jól tudja, hogy órákat vesz igénybe.

  Mikor egyértelművé vált, hogy azért rabszolgaként kevesen hajlandók ezt csinálni (természetesen nem lenne meglepő, ha a tulajdonos az elvégeztetett munka eredményéből másik profitot hozó tevékenységbe kezdene), hirtelen kvízmedál lett a jutalom.

  Teljesen jogosan háborodtak fel azok, akik az eddig kemény és valljuk be, idegtépő versenyben szereztek kvízmedált, hogy ez azért durva. Sokan szóvá tették, hogy legalább nevezzék másként az új díjat. Nem, az a kb 10 perces programozói munka, ami egy új medál létrehozásához kellett volna (lemásolni a jelenlegit, új képet, új nevet adni neki) nem állt rendelkezésre.

  Mindez azért, mert nincs egy-két ember, aki megfelelő mennyiségű idővel és lehetőséggel rendelkezhetne alkalmazottként, és viták nélkül, egységes szemlélettel megcsinálná a besorolást.

  Hab a tortán, hogy természetesen a beígért "Hibás kérdés" gomb nem jelent meg az értékelésnél, így továbbra is lehet bosszankodni a helyesírási hibákon, durva tárgyi tévedéseken. Persze érthető ez, hiszen ha minden hibás kérdést kiszednének, nem sok maradna, márpedig valami oknál fogva szükség van a minél nagyobb kvízadatbázisra, még ha szeméttel van is tele.

  Mert az önjelölt kvízadminok nem igazán állnak a helyzet magaslatán, maximum megsértődni tudnak, amikor a fórumon kritizálják a tevékenységüket, s bugyutábbnál bugyutább magyarázatokkal próbálják megmagyarázni a bizonyítványt, ami ugye eléggé silány.

  Pitiáner, kisstílű magatartás ez, ami azt eredményezi, hogy egyre kevesebben fognak játszani azzal a játékkal, ami a legjobb lehetne.

  Amikor valaki, aki szintén jogosan háborodott fel több havi erőfeszítéseinek lenullázása miatt, ami egy hiba miatt történt, és az illetékes épp szabadságon volt, szánalmasnak nevezte a helyzetet, volt, aki felháborodott a jelzőn. Valóban nem jó a jelző, annál a helyzet sokkal rosszabb. Elszomorító...

  Érted haragszom Végzetúr, nem ellened!
 • solikka11
  #78
  Ha esetleg valaki lusta lenne elnavigálni a Végzetúr oldalára, itt egy kis kedvcsináló a játék történetéről:

  A valaha virágzó ghallai civilizációt egy szörnyű Ellenség pusztította el, amely ellen nem volt védekezés. Az Ellenség felperzselte a felszínt, szinte minden életet megsemmisítve. A túlélők a hegyek mélyén rejtőztek el, és megkezdődött az ezeréves száműzetés. A menekültek közül a legalkalmazkadóképesebbekből alakult ki a galetkik társadalma. Képesek voltak a hegyek mélyén élő szörnyekből és egyéb életformákól a lélekenergiát kinyerni, és azt saját testük és erejük fejlesztésére fordítani. Hosszú idő telt el, és a galetkik soha nem adták fel a reményt, hogy a Felszínt visszahódítják. A Hegymélyben, a túlélésért folytatott harc megedzette őket, és végül eljött a nap, amikor kiléptek a Felszínre, és kihívták az Ellenséget. Hosszú és brutális küzdelem volt, borzalmas veszteségekkel, amely során a galetkik végül győzedelmeskedtek.

  ősellenségA csata során azonban az Ellenség megfertőzte elméjüket. Az ezerévnyi keserűséget és szenvedést pusztító gyűlöletté változtatta, a rengeteg lélekenergiától irtóztató hatalmúvá vált túlélő galetkik egymással kezdtek csatázni. Egy-egy ilyen galetki pusztulásakor olyan tömegű lélekenergia szabadult fel, hogy az gyakran ellenfelét is elpusztította, és kettejük energiájából tomboló örvény, az eget borító szennyezett porfelhőkig érő vortex lett. A bolygó még el sem tudta kezdeni regenerációját, amikor már tulajdon felszabadítói tették a helyzetet még rosszabbá.

  elfajzott galetkiA magukat most már végzeturaknak hívó galetki lordok, látva az okozott pusztítást, végül kényszermegállapodást kötöttek. Csatáik során a legyőzött végzetúrtól elorozhatják lélekenergiája egy részét, de nem pusztíthatják el teljesen. A felszínre visszatérő többi faj lélekenergiája vagy az Ellenség utolsó, rejtőzködő csatlósai azonban továbbra is szabad prédák voltak.

  a játék során te is egyike vagy a bolygót uraló végzeturaknak. Hívj ki más végzeturakat, vedd lélekenergiájukat, legyél még hatalmasabb - hogy végül az isteni hatalmadat arra használod, hogy lerázod az Ellenség fertőzését, amely megtébolyítja elmédet, vagy újabb világokra lépsz át, és azokat is bekebelezed - ez még a jövő titka.

 • MR ME
  #77
  jó nagy szar is az új design szvsz
 • solikka11
  #76
  Sziasztok!

  Aki még nem ismerné a játékot, most mindenképp érdemes kipróbálni. Az indulás óra számtalan újdonság került bele. És pár napja került fel a játék új, teljesen áttervezett kinézete!

  Segítségképpen itt a játék linkje: Végzetúr - Online Fantasy Játék
 • luchifer
  #75
  a kiado menyibe van??
 • Kiado
  #74
  Dejó, észre se vettem, hogy van ilyen téma :D
  V2-n Kiado, 55. szint.
 • MR ME
  #73
  első világ, Atreides, de nem fogom eladni neked :D
 • luchifer
  #72
  és milyen a kari?melyik világon?mi a neve?
 • MR ME
  #71
  max eladó -.-
 • luchifer
  #70
  valaki nek van olyan karija ami át adó?
 • PiGonE
  #69
  És megint nem érhető el a szerver... nem kellene rendszert csinálni belőle...
 • andromed
  #68
  délután óta már ujra jó a VÚ
  sztem a legjobb online játék, amivel valaha találkoztam
  v1: Cocós coctel, mindjárt 45. szint, gyémánt, Jó szerencsét! szövetség
  v2: Éhezőkön segítő, 3. szint, zafír
  v3: Varázslómester, 22. szint, smaragd, Putnok végzeturai szövetség
  v4: Elmebeteg, 15. szint, zafír, Principes de Vampiro szövetség

  Doomlordon, Fociszurkoló, mindjárt 3. szint, smaragd
 • PiGonE
  #67
  A beho honlapján van ez kint, de nem írják, hogy a VU nem lenne elérhető... A doomlord.net megy...

  Áramszünet a Beholdernél

  2009.07.27-én hétfőn áramszünet lesz a környékünkön, így a Beholder sem tudja a szolgáltatásait biztosítani.
  Nem lesz UL letöltés, forduló kiküldés, zsetonbeírás, aukció, csomagküldés, telefonos és e-mailes ügyfélszolgálat stb.

  Kedden, 07.28-án már minden szolgáltatásunk a megszokott módon fog működni.

  Köszönjük a megértéseteket!

  Beholder Kft.
 • Birk@
  #66
  Másnak sincs VU ma reggeltől?
 • MR ME
  #65
  ez am pont egy olyan játék amiről gecire nem lehet sztem mit írni...
  azt meg kérderzgetni folyamatosan h ki hányas színtű megintcsak értelmetlennek látom, dehát...
  én most lépek 39re
 • Jeti2
  #64
  nem kis, hanem is :)
 • Jeti2
  #63
  én az egyes és a hármas világon kis rajta vagyok. az egyesen 16os vagyok, a hármason 7es.
 • solikka11
  #62
  Na mi a helyzet? Nem jár erre senki?:)
 • solikka11
  #61
  Sziasztok!

  Látom eléggé kihalt ez a téma. Én nem túl rég kezdtem a játékot és nagyon bejön, szerintem az eddigi legjobb amivel találkoztam. Ha vannak itt végzeturasok rajtam kívül, akkor írjanak, hogy valami életet leheljünk a fórumba :)

  Ha valaki nem ismeri a játékot, ez egy böngészős RPG, amelyet a Beholder Kft. készített, szóval ha még nem ismered, próbáld ki és várom ide a ti véleményeteket is :) A játék címe: http://www.vegzetur.hu/?kar=23138

  Amúgy hanyas szintűek vagytok?
 • luchifer
  #60
  kösz!!!
 • MR ME
  #59
  akkor sok sikert :)
 • luchifer
  #58
  pár napja kezdtem!!!
 • luchifer
  #57
  Angel of Death
 • MR ME
  #56
  thx
  neved neked?
 • luchifer
  #55
  csak kérdeztem!!!én is smaragd vagyok.Jó a szövid!!!!!
 • MR ME
  #54
  am világ 1, Atreides, smaragd -.-
 • MR ME
  #53
  még vmit esetleg?
 • luchifer
  #52
  név?világ?horda?
 • MR ME
  #51
  35...
 • luchifer
  #50
  mennyis?
 • MR ME
  #49
  nekem, nyertem, thx
 • luchifer
  #48
  VERSENY:KINEK A LEGMAGASABB A SZINTJE?
 • luchifer
  #47
  akkor minek van?
 • FL Zoli
  #46
  ott a végzetúr főfórum, meg a szövi fórum, minek írjunk még ebbe is:)
 • luchifer
  #45
  jha
 • MR ME
  #44
  a fórum nem fölösleges, max a topik :P
 • luchifer
  #43
  ez a fórum fölösleges mert nem aktív senki nem ír senki semmit!!!!
 • luchifer
  #42
  valaki nem akar csatlakozni a szövinkbe??v2:V.I.P.
  v3:Véres Rubin Harcosai
  v1:Children_of_the_Darkness