22
Tapasztalatok, stb.
-
#22 Hehe, most találtam rá a topicra.
Még most is működik, ezt használom. -
#21 Még most is használom, hibátlanul működik. -
#20 Eddig minden rendben.
A készülék kezelése viszont kicsit nehézkes, kicsik a gombok, főleg a hívásindítás és a bontás.
Bekapcsolásnál lassan indul, de ez csak apróság. Egyébként jól szuperál eddig.
Csá!
-
#19 És mi a véleményed róla? Hali! -
#18 Köszi. A postod késett egy kicsit 22.-én megvettem a telefont. -
#17 Én nem vennék ilyen telót, mert sok jót nem hallottam róla. A barátnőmét is a jövő héten visszük szervízbe, mert néha lefagy, meg telefonáláskor szakadozik a hang és a számláló, stb. Cső! -
#16 Sajnos a k750i telóm most halt meg, majdnem három évig bírta. Most szemezek ezzel a C702 -vel. Létezik rá Magyarország térkép? -
#15 Nekem is k750i van w800 szoftverrel, 2 és fél éves, az ingzsebemből feszt kiesik, többnyire betonra :-) kicsit karcos a külseje, azon kívül semmi gondja, kb 10000 fotón van túl, akksi 1 hétig bírja. SE -
wowrepassy #14 ien telóra játékok és alkalmazások:
http://s2.trabinevelde.hu/latog.php?id=1129291 -
#13 Nekem is K750i-m van, már lassan 3 éve és még bírja a gyűrődést, de a barátnőmnek valami újat kellett venni. -
#12 hát nemtom én k750est vettem volna XD nekem is az van és annál jobban ütés állo telo nem létezik...multkor véletlen kajak ki ejtettem a 3 dikrol és betonra esett pár karcal meguszta és azota is állandoan leejtem XD aztán karcosnak karcos de uygan oylan jo semmi változást nem tapasztalok a karcokon kivül -
#11 El, de olcsó, és könnyen cserélheted. -
#10 "Akkor végy egy követ, rajzolj rá gombokat, és dobáld a falnak.."
az is kopna egy időmúlva...:P elhiszed?:P
-
#9 OMFG:!:!!
Szerinted ezt nem tudom? :c
Láttam már pár ilyen telefont, és igen nagy rések tátonganak a burkolat elemei között.. A hangszorója meg amúgy is beázna seperc alatt..
Sanyix: Akkor végy egy követ, rajzolj rá gombokat, és dobáld a falnak..
Az ütésállás nem arról szól, hogy lövedékként a falba küldik, hanem, hogy ha leesik azt még túlélje, mert nem egy telefon van ami már ettől elb@szódik.. :D
Persze itt az a gond, hogy hiába ütésálló, meg masszív a hátlap.. el is hiszem, hogy nem esik le, de attól még ugyanúgy kikapcsolhat egy eséstől, mert az aksi elmozdulhat..
Rizsa az egész, ezt mindenki tudja. :-) -
#8 "Mivel a videókban szereplő modellek utóélete nem ismert, így a saját készülékek megfürdetését ha lehet mindenki kerülje." -.- -
#7 nekem az a vízálló ott kezdődik hogy ha bekúrják a medencébe 5percig benne is hagyák és az ütésálló pedig hogy izomból a falhoz küldöm 4-5x és ha ki bírja akkor minden elismerésem :) -
#6 Egy kis teszt: vízállóság! -
#5 OMGPLZ! Ne nevettess már ki!
Havernak volt egy siemens m65, ami elméletileg cseppálló, meg porálló meg minden, egy cspp vÍz ment rá, belefolyt, és meghalt: D 5k volt az új bill hozzá.
Semmit se ér ez a vÍzálló, meg por álló.-.-" -
#4 Kitennétek picit az esőbe, hogy meddig bírja? :D -
#3 Köszi! -
Szabi1991 #2 sajna nincs ilyen telóm :(
de itt találsz pár hasznos dolgot hozzá: /www.myc702.lasyk.net -
#1 Sziasztok! Egy ilyen telefont vettem nemrég a barátnőmnek és kíváncsi lennék, hogy akinek hasonló van, neki milyen tapasztalatai vannak vele és, hogy honnan lehetne letölteni hozzá alkalmazásokat és sok égyéb cuccot?! Íme egy link a telóra, aki nem tudná, hogy miről van szó: C702