5136
  • Narmer
    Kedves Arty!
    Igazából nem tudom, mi a szándékod , ezzel az egésszel!
    Én sajnos nem vagyok abban a helyzetben, hogy bejárhatnék a top modellek öltözőjébe így nem láttam még a valóságos méreteiket!
    A bikiniben-fehérneműben készült fotók igazából nem mindig adják vissza a valóságos méreteiket!
    Nem hinném, hogy érdemes vitatkozni, hogy mi eredeti més mi nem!
    Maguk a modellek tesznek kejelentéseket, hogy ezt, vagy azt nem tennék, de az idő számukra is múlik, és van , hogy megteszik, amit 1-x éve még azt mondták nem tennék..
    Denise M. már közel 40-hez mással nem tudott pár éve előrukkolni, hogy megmutatta a melleit! Hogy ez valódi vagy sem, nem tudom megítélni, még sosem láttam a melleit csupaszon!(személyesen)
    Azt tudom, hogy pld. Ewa Sonnet a hivatalos oldalán mutatott be, kb. egy éve két fotót, ami ugyan az volt, beállítás, stb. de más színű bikiniben, amit Ő is úgy kommentlt, hogy csak átszínezték..
    Nemrégiben egy ismert Magyar modellről készült olyan "fotó "- amiről Ő is kommentálta, hogy XY szigeten idén sajnos nem járt, csak "kép csere" történt a bikinin!
    Ugyan ez volt, Jordan Carver Brisil VB.-és képével is, az idén, maga írta, hogy sajnos nem készült ilyen fotó, csak kicserélték a brasil zászlóvak, a bikinién!
    Most akkor mi valódi , és mi nem az?
    Ma mér a Phtosoppal azt tesznek amit akarnak, és nem kötik az orrunkra, hogy XY csak csalt, (vagy akik lecsupaszították) vagy valóban vetközött
    Kár ezt firtatni, előfordul, hogy mindketten igazat is állíthatunk,-ha netán ott leszek a fotózáson, Neked elsőnek megírom! :)
    A vita részemről lezárult, mert értelmetlen!
    Narmer
  • arty
    érdekes, akkor biztos csak én nem látom Denise Milani fedetlen kebleit ... nem akarsz idelinkelni pár képet? (kezdetnek olyat, ami nem kamu)
  • PeeTeR
    az egy dolog de meg a topic se jott ossze. ez csocsos topic nem segges. zézézé
  • StrikeFor
    ez egy eléggé elhanyagolt segg
  • kovacsdev
  • Narmer
    Akkor Ő téved, nem én!
    Mert megjelent a hivatalos lapján! :)
  • arty
    Tévedsz, ő sem vetkőzik :)
  • Narmer

Utoljára szerkesztette: Narmer, 2014.09.26. 19:23:20
  • Narmer
  • Narmer
  • Narmer
    Mert régen így volt, mostanra megváltozott.. Denise Milani is vetközött, legfeljebb nekünk nem szólnak..
  • arty
    fotosoppolva :)

ő nem vetkőzik :(
  • Narmer

Jordan Carver
    Utoljára szerkesztette: Narmer, 2014.09.23. 22:22:49
  • Pluskast
    Hmm az első kislány nagyon csini
  • Narmer
  • allock #2396

• allock #2395

• PeeTeR
  • Narmer
  • Narmer
    Nekik szabad, mert szépek! Miket tehetnek azokkal a szép kezeikkel!
    Utoljára szerkesztette: Narmer, 2014.09.20. 17:59:11
  • PeeTeR
    csak a frissen keszitett manikurt helyezi dominanciaba a kepen

• Misuka963
    Ember,az ilyen de idegesítő egy kép.
    Mi a faxom van,már divat lett a flegmaság ?
  • Narmer
  • PeeTeR

Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2014.09.19. 18:50:34
  • Narmer
  • Narmer
  • Narmer

Utoljára szerkesztette: Narmer, 2014.09.17. 17:48:22
  • PeeTeR
  • Narmer
    Akkor kérlek , Te is tartsd a színvonalat, hogy beszélsz a másikkal, mert nem áll nekem feljebb de itt rondább nőket is láttam, és senki sem jegyezte meg!
    Ha jól látom , ez a topik nem a Tiéd, szerintem az Sg.hu sem-mellesleg nem mindenkinek az ízlése egyforma, ha nem bánod!
    Barátok meg végképp nem vagyunk-kicsit jobban tiszteljük egymást, ha KÉRHETLEK!
    Utoljára szerkesztette: Narmer, 2014.09.17. 16:11:07
  • PeeTeR
    neeem baratocskam, tartsad a szinvonalat, ha nehezedre esik akkor huzzal a "Sajat forum" szekcioba, keszits egy topicot es elvezd magad.
    oh es nehogy neked alljon feljebb amikor negativ kritikat kapsz.. a ketto egyutt azert sok
  • Narmer

Remélem Ők elég szépek!
  • Narmer

Finnyásak lapozzanak..
  • Narmer
    Akkor lépj tovább..
  • allock #2378
    elég visszataszítóak ezek :D
  • PeeTeR
    pazzeg ezmiez igy all together
  • Narmer
  • allock #2375