Big Boobs and Big Tits

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Musachy

imo :) science fiction is science fact

Musachy

Jujjjj de nagyon ivarérett <#wow1><#wow1><#szeret><#szeret><#szeret>

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

huh ez a voros te jaj😊 akarmit kerhet tolem

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Phntm

Musachy

Musachy
Nesztek! <#vigyor5>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Giovanni

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Azóta megy a nagyüzemi "dagadtozás" mióta iparágat csináltak a fogyásból a fitnesszguruk...
Anastasíya Kvitko?

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Ez a csaj bármit kérhetne tőlem <#wow1><#szeret>

Jaja, én külön frász kapok a csontváz nőktől .... mondjuk van egy haverom, aki őket favorizálja, de elég megnézni az utcán, hogy melyik nők látványakor csavarodik a csákók nyaka <#vigyor2>.

Nyilván van aki a manöken típusúakra bukik, pl Keira Knightley, de azért én maradok Salma Hayek-nél, bár ritkán vagyok a közelében sajnos .... semmi baj a molettekkel, a bordákat pedig fogdossa az, aki csípi őket <#nyes>

Musachy
Mindenkinek más az ízlése, szerencsére. Egyébként a nagy mellek (főleg a valódiak) elég ritkán jellemző a vékony nők esetében, mivel a női mell nagyrészt alapvetően zsírszövetből áll. A topik címében amúgy sincs olyan kitétel, hogy csak vékony nők lehetnek a képeken. Tehát ízlésekről felesleges vitatkozni.

Kozepkorban is a molett alkat volt uralkodo

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Musachy

Musachy

Musachy
I like her bikini (the right one)

Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.04.04. 01:31:07

Musachy

Sippie
akivel nem állnak szóba a "fitnessz" lányok, azoknak csak a zsírdisznó marad.
Eléggé téveszmében vagy te is... Akit te "zsírdisznónak" hívsz az valahol itt kezdődik:

Ezek a nők Plus Size kategória, vagyis minimális, még egészséges felesleg van rajtuk amik nem hogy rontanának a kinézetükön, hanem pont még jobban kikerekítik a formáikat. Szerencsére egyre inkább elfogadott ez az alkat, egyre több rajongójuk van.

De egyébként mivel nincs úgysem topicjuk gondolkozom hogy nyitok egyet, de ott biztos törlök minden fikázó hsz-t 😊
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.04.03. 18:56:17
Tiszta szégyen ez a sok zsír disznó ebbe a topikba <#levele>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Musachy

Musachy

Ukrán valóban 😊 Boobpedia alapján legalábbis. Szerintem is teljesen rendben van a csaj, nem csúnya a feje sem. Az a has meg pont jó mert se nem kicsi, se nem túl nagy, azt is lehet gyömöszölni 😉
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.04.03. 09:39:19
meglestem az adatlapjat hogy lehet ukran?😄

kicsit van rajta felesleg, amugy csinos...mellei szep nagyok es nem szilikon, a voros haj szexi es a hatsoja se rossz😊, hasra leadhatna, de amugy bevallalnam siman...

angol csajszi lehet ranezesre

Csak ismételni tudom magam. Nem érdekelnek a vélemények. Vitát meg nem fogok indítani itt arról hogy miért jók a teltebb nők. Akinek már volt ilyen alkatú nője, az úgyis tudja. Aki nem az meg úgyis sötét marad a témához és csak azt fújja amit a manapság oly divatos fitnessz trend diktál.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.04.02. 22:44:26
Sippie
az életben nem gondoltam, hogy egy ilyen nő lehet bárkinek is a zsánere... dehát na, különbözőek vagyunk, ez a szerencse.
őőőőő a feje gusztustalan ronda, a testével pedig annyit foglalkozik,hogy 2 hetente eljár manikűröshöz.....még a hajára se ad...az meg,hogy csak zabál külön negatívum.....hát sok sikert neked ha egy ilyen nő a zsánered 😄
Tartsd meg a véleményedet magadnak, hót nem érdekel 😊 Nekem az ilyen nő a zsánerem.
ocsmány
Alexsis Faye, plus size istennő:

Musachy

Musachy

Musachy

Musachy

Musachy

Musachy

diplomám .... francba, pedig nem is ittam tegnap Unikumot ....

<#wow1><#wow1><#wow1>

Nagyon szeretnék rajta napi rendszerességgel mammográfiát végezni ..... iagz nincs rá dimlomám, de a lényegen nem változtat <#vigyor2>

Azta, dupla tenyeres cicik 😮
Musachy

Implantos, jah...

#2840: <#eljen>
Jó kis testes csaj idétlen frizurával .... de azért meghát .... <#nevetes1>

Bianca Beauchamp.

Nekem kicsit műanyag csaj .....

Musachy

nev? tartozkodas?

Musachy

Musachy

Musachy