George Lucas beszáll az animációs bizniszbe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt a szócikket én írtam, fent volt az eredti verzió 2 napig, csak csörgött a mobil és pont Gyuri bácsi vót és mondta, h. "little corrections bitte schön", mert hálivúdvan így jobban tud érvényesülni.Érted.Ha echte amcsi Érted.
hát persze uncsi volt mert nem értetted a mondanivalóját.....a másiknak meg valószinüleg nem is volt azért volt jobb 😊
de nem is kapott annyi oszkárt mint a happy feets
de nem is kapott annyi oszkárt mint a happy feets
Táncoló talpak? Nekem nagyon uncsi volt. Ha pingvin, akkor már inkább a Surf's Up. Az sokkal viccesebb volt, de legalabbis szórakoztatóbb.
nemrég néztem meg..szerintem meg nagyon jó kis (animációs)film ......az egyik legjobb a mûfajában.....
te valószinüleg 9-10 éves lehetsz...azért lehetnek rémálmaid tõle 😊)) mert szó mi szó néhány jelenet (fókás, orkás) elég durvára, ijesztõre sikeredett a gyermekek szemével nézve
te valószinüleg 9-10 éves lehetsz...azért lehetnek rémálmaid tõle 😊)) mert szó mi szó néhány jelenet (fókás, orkás) elég durvára, ijesztõre sikeredett a gyermekek szemével nézve
Fákjúal!
Hát persze.
Büszke vagyok Gyuri Bácsira. (George Lucas, 1956-ban ment ki amerikába, itthon Pécelen született Lukács György néven)
Szerintem az Indiana Jones 5 is a poligonvilág milliárdnyi darabjában fog játszódni..."i have a bad feeling about this..."