11
-
Etinger #11 nem baj, szidjuk a Napi Online, és hajrá SG :) -
Etinger #10 Szóval csak totál rossz a cím és hemzseg a pontatlanságtól és az ebből fakadó újabb hibáktól, de amúgy jó a cikk :D -
dez #9 És még egy kötőjel is eltévedt, és valami módon a címben kötött ki. -
Ps1ch0 #8 hat ha sikerul megszerezned a jogokat meg eladod a sajatt neved alatt ugy hogy nem perelnek be akkor a negykozonseg ugy fogja gondolni hogy te irtad. Igaz te tudni fogod hogy nem. :) -
Etinger #7 "Jjjjajistenem, a Take two a kiadó, a fejlesztő a Rockstar games!!!!"
Itt a pont, ennyi erővel Diablo fejlesztője meg a Vivendi, a Fable- éa Microsoft, és még sorolhatnánk.. cccc.... Ha kiadom a haverom könyvét akkor én írtam, vagy mi van? -
#6 Vásárolja fel a sony, igazán ráférne a ps3ra néhány exkluziv cím... -
Loverman #5 Lehet még az Ubi is -
#4 "Az Electronic Arts (EA) bejelentette, hogy mégsem vásárolja fel a "Grand Theft Auto" videójáték fejlesztőjét, a Take-Two Interactive-et."
Jjjjajistenem, a Take two a kiadó, a fejlesztő a Rockstar games!!!!4
-
xAlterego #3 Kétlem, az AB még friss cég, más se hiányzik nekik mint egy újabb költséges átszervezés(magáról a felvásárlásról nem beszélve).
Szerintem ez csak egy tipikus "gyorsan licitálj EA, mert több vasat tartunk ám a tűzben!" mellébeszélés volt, legalábbis fura hogy fél éve tárgyalnak ezzel a másik féllel, és egyébként semmi hír, vagy eredmény.
Vagy ha mégis létezik, akkor a Sony az. -
#2 ja ja igazad van. -
#1 Én az Activision-Blizard fúziót gondolom másik félnek:)