7
-
#7 A dög nekem is megvan és várom a második részét,bár nem sok értelme volt a filmnek de jó volt,de sztem az avp jobb:) -
#6 Érdekes, hogy emlékeim szerint ez a Feast nem volt rossz film, mégis az előzetes után esett csak le, hogy jaa, hát én láttam ennek a filmnek az első részét:)Szal, annyira maradandó nyomott mégsem hagyott bennem. -
#5 A dög - lol? -
#4 Feast 2-t várom, egyébként miért "Hétvégi előzetesek"? -
torcipepe #3 az első AvP film sem volt rossz, de a másodikban már előre lehetett tudni, hogy mindenki meghal :D
részemről mindhármat kihagyom. -
Wittgen #2 A Feast az utóbbi idők legjobb szörnyes horrorja volt, kellemes meglepetés ért, mikor megnéztem, alig várom a 2. részt.
Eastwood filmjei meg a legtöbb esetben igazán jók, amelyek nem, azért azok is nézhetőek. -
berserk87 #1 Clint Eastwood az egyik kedvenc rendezőm, az összes olyan filmet amit ő rendezett láttam és mindegyik nagyon jó volt.
A dög 2 is biztos jó lesz, nekem az egy nagyon bejött, sokkal jobb volt mint az alien vs predator. Nagyon jó dumákat nyomtak benne és emberien reagáltak a helyzetekre, ja és teljesen kiszámíthatatlan volt, hogy ki lesz a következő hulla.