Hétvégi előzetesek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A dög nekem is megvan és várom a második részét,bár nem sok értelme volt a filmnek de jó volt,de sztem az avp jobb😊
Érdekes, hogy emlékeim szerint ez a Feast nem volt rossz film, mégis az elõzetes után esett csak le, hogy jaa, hát én láttam ennek a filmnek az elsõ részét😊Szal, annyira maradandó nyomott mégsem hagyott bennem.
Feast 2-t várom, egyébként miért "Hétvégi elõzetesek"?
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
az elsõ AvP film sem volt rossz, de a másodikban már elõre lehetett tudni, hogy mindenki meghal 😄
részemrõl mindhármat kihagyom.
részemrõl mindhármat kihagyom.
A Feast az utóbbi idõk legjobb szörnyes horrorja volt, kellemes meglepetés ért, mikor megnéztem, alig várom a 2. részt.
Eastwood filmjei meg a legtöbb esetben igazán jók, amelyek nem, azért azok is nézhetõek.
Eastwood filmjei meg a legtöbb esetben igazán jók, amelyek nem, azért azok is nézhetõek.
Clint Eastwood az egyik kedvenc rendezõm, az összes olyan filmet amit õ rendezett láttam és mindegyik nagyon jó volt.
A dög 2 is biztos jó lesz, nekem az egy nagyon bejött, sokkal jobb volt mint az alien vs predator. Nagyon jó dumákat nyomtak benne és emberien reagáltak a helyzetekre, ja és teljesen kiszámíthatatlan volt, hogy ki lesz a következõ hulla.
A dög 2 is biztos jó lesz, nekem az egy nagyon bejött, sokkal jobb volt mint az alien vs predator. Nagyon jó dumákat nyomtak benne és emberien reagáltak a helyzetekre, ja és teljesen kiszámíthatatlan volt, hogy ki lesz a következõ hulla.