16
  • narumon
    #16
    Nagy gond, bár megnézem, hoyg egyáltalán mi lesz ebből a rageből mert id szoftver sajnos évek (évtized?) nem tett le semmit az asztalra.
  • dez
    #15
    Rage Held Back By Xbox 360's Limits



  • narumon
    #14
    Okés csak lássuk már továbbra is ezt mondom.
  • dez
    #13
    1. Xbox360-on ugyanúgy voltak, vannak ilyenek.
    2. Már most is van néhány jó cucc PS3-ra, de szerintem ezt te is tudod.
    3. 1 év különbség van a gépek megjelenésében.
    4. A Cellnek egy hétköznapi magja van, az Xbox360-ban lévő Xenonnak meg három. Eleinte nem használták a Cell spéci magjait, így nagyobb prociteljesítménnyel dolgoztak Xbox360-on (bár ott sem használták ki mind a 3-at).
    5. Van olyan terület GPU terén, ami nincs teljesen kihasználva az egyéb bottleneckek miatt - utóbbiaknál megoszthatják majd a feladatot a Cellel.
  • narumon
    #12
    De miért van az hogy a ps3on jönnek csak gyengébb eresztések? És addig miért vegyek ps3at? Először lássam azt a kurvajó eresztést majd utána veszek (töredékáron). Cell által van benne tartalék csak a GPU által nincs :P
  • Tetsuo
    #11
    Jah, ha tudnam jovore hol fogok lakni mar en is vettem volna (nextgen -fuj de utalom ez a szot) konzolt es tutibiztos h nem Xboxot..
  • dez
    #10
    Ki lehet használni, hidd el. Pl. úgy, hogy nem tömörítenek mindent agyon, miáltal jóval gyorsabb lehet pl. pályák betöltése, stb. Meg nemrég volt egy olyan eset, hogy valamiből külön kiadás kellett Japánban és a világ más részein, mert nem fért rá egy lemezre minden nyelv.

    A multiplatform gémek között hiába is keresel komoly eltérést. Csak az (igazi) exkluzívokat fejlesztik kimondottan egy adott géphez.

    Ez kb. minden konzolnál így van, hogy az első 1-2 évben gyengébb eresztések jönnek, aztán egyre jobban ráállnak. Miért lenne ez alól a PS3 kivétel? Aztán ehhez hozzátehetjük, hogy a Cell által még bőven van benne tartalék.
  • cateran
    #9
    Csak a miheztartas vegett, hogy ertsd mirol beszelek:) A minap neztem vmi focis gammat ps3-on (nem tudom a cimet,csak megalltam megnezni)....a jatekosok mozgasa meg hagyjan hogy csak szar volt,de elsimitast hirbol se hallott a jatek....
  • cateran
    #8
    Bocsanat,rosszul fogalmaztam:) Hany hasznalja ki a BD-t?:) Ha csak a haveri koromben latnam az tenyleg ki a faszt erdekel,de en eladokrol beszelek,akik konzolos bolt(ok)ban dolgoznak....(ugyebar veszem a jatekot pchez es el szoktam beszelgetni az emberkekkel..)
    java meg hatra van? Bla-bla...ha csak 5 ft-ot kaptam volna minden ilyen duma utan a ps3 megjelenese ota,mar hawaiion sutettnem a hasam belole:)
    Nem arrol van szo, hogy jol kjnezo...hanem ami klasszisokkal jobban nez ki, mint pc-s,xbox-os megfeleloje...melyik is az?
  • dez
    #7
    Minden PS3 játék BD-n jelenik meg.

    A PS3 kb. úgy fogy, mint annak idején a PS2. Senki sem várja, hogy úgy fog fogyni, mint az egész más utat követő Wii.

    Van néhány elég jól kinéző PS3 játék most is (szerintem te is tudod, melyekről van szó, ha meg nem, akkor nem is érdekel), de a java még hátra van.

    Mit is látsz a saját szemeddel? Hogy a haveri körödben több az box? És az kit érdekel?
  • dez
    #6
    Nem, úgy értettem, Xbox360 vs. PS3. A Wii igazából külön kategória.
  • cateran
    #5
    mmm dez,hany ps3 jatek jelent meg BD-n? Vagy melyik az az allkoppintos,"asztaqurva" gamma, ami abszolut lenyom minden mas verziot?
    Mikor fog annyira beindulni a ps3 eladas, hogy tutira lenyom minden mast (mar mondogatjatok a megjelenese ota,hogy majd a BD,majd ilyen-olyan jatekok es akkor aztan..de valahogy nem jott ossze szvsz...nekem mondhatsz eladasi statisztikakat,de en mast latok a sajat szemmemel....) :)
  • xAlterego
    #4
    PS3??? Úgy érted Wii.
  • dez
    #3
    Hát, tényleg érdekes, hogy pont akkor vannak ilyen részletes adatok, amikor éppen megelőzi kicsivel az Xbox360 a PS3-at, miközben fél éve fordított a sorrend...

    Megjegyzem, ezek csak USA adatok, máshol többnyire fölényesen vezet a PS3 hw-eladásokban.
  • Dzson
    #2
    A képen egy xbox.

    A heti microsoft bújtatott reklám pénz jó helyen van a szerkesztőknél, csak egy hírt kellett hozzá csinálni.
  • Énvagyokazapád
    #1
    nah ez ismét nagyon érdekes cikk :]

    :CCCCCCcccccccccccc