Hole in The Wall (US)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pff sztártetrisz
Nem is véletlen😄 Én is azthittem kezdetben,hogy mekkora nagy mûsor,aztán mégse.. csak újdonság volt 😊
igen úgy néz ki hogy kaszára áll ez a mûsor, mert egyre csökken a nézettsége...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
“Hírességek” a Hole in The Wall-ban, mégpedig a Flavor of Love-osok csapnak össze a Rock of Love-osokkal. Igen, ennyire kell a nézettség. Pumkin, Buckwild és Saapphyri fog szembenézni az Ambre, Destiny, Jessica-csapattal.
Az már a te butaságod,hogy elolvastad😄 Attol még röhögni fogsz😄 (Megjegyezném,hogy egyáltalán nem korrekt dolog ez a játéktól😄)
Én valami rapidshare féleségrõl szedtem le. És 3 részt adtak le (US) A többi országok szériáit ne itt😊
torrentrõl szeditek le a részeket? eddig hány részt adtak le?
Az elsõ fal amin át kellett volna mennie a kövér nõnek beszarás..
<#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ilyen balettos mozdulatot kellett volna csinálnia, de ha meg is csinálja még akkor se férne át
Áhh de nagyon hülye vetélkedõ mûsor ez😄 Szakadtam végig.. Sztem ezt is a favok közé teszem és heti rendszerességgel megnézem😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt bírtam amikor úgy tervezték hogy egy nagy lukon térdelve minenki átmegy(3), de alig fért el a kövér nõ egyedül azon a nagy lukon 😄
De ez az (US) topic, bár elfér itt más országok Hole in The Wall-ja is😄
Egyépként én most néztem meg az US sori 3. részét😄 Marha nagy😄
(release: hole.in.the.wall.us.s01e03.hdtv.xvid-fqm)
Egyépként én most néztem meg az US sori 3. részét😄 Marha nagy😄
(release: hole.in.the.wall.us.s01e03.hdtv.xvid-fqm)
Legjobb <#finom>#finom>
legjobb 😄
REAL MADRID
"..szerintem azt, hogy konyhaajtó latinul, vagy mondjuk kijárat a konyhából, út a szobába, lyuk a falon.."
Komoly