Bemutatkozott a 3. évezred X-aktákja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

semmi közük? szerintem a dallas-szal kevered. mindkettõ sorozat. két fõszereplõvel. természetfölöttivel. hol átívelõ szállal, hol heti eseménnyel. nem ugyanaz a sorozat, de sok hasonlóság van.

"Mellesleg ha már trónfosztásról van szó, az X-aktákat az Odaát kenterbe nmegveri, gyakorlatilag bármelyik részével."

van egy olyan érzésem, de majd valaki kijavít, hogy a trónfosztás nem annak függvénye, hogy "szinvnek mi jön be". nyilván az egyik sokkal hosszabb ideig, sokkal többek által nézett, sokkal nagyobb kultnak örvend, stb. az xaktákról van szó.
Az X-aktákat nem kéne az Odaáthoz hasonlítgatni, semmi közük egymáshoz. Mellesleg ha már trónfosztásról van szó, az X-aktákat az Odaát kenterbe nmegveri, gyakorlatilag bármelyik részével.
Chocho
Jól hangzik, már régóta várok egy jobb misztikus sorozatra... noha az X-akták trónja nem hiszem, hogy valaha veszélybe kerül.

Gaming is believing.

nem.
"...bár nem mindig fogják megmagyarázni a megmagyarázhatatlant,..." hát ahogy J.J.Abrams-t ismerjük, semmit nem fognak túlmagyarázni 😊
The Garrett
jajj kimaradt: a pilotbol nekem inkabb az jött le hogy az összeesküvésre koncentrál. 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
ez az elsõ rész 100% ban ugyanaz volt mint a pilot féléve ugye?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Victor1103
Épp most néztem meg a pilotot.Nekem tetszett bár az hogy a csóka túlélte a robbanást számomra elég abszúrd volt.Ettõl függetlenül még egy sorozat a heti listába ami már lassan olyan hosszú mint egy nagybevásárlásé<#buck>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2