Bemutatkozott a 3. évezred X-aktákja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
semmi közük? szerintem a dallas-szal kevered. mindkettõ sorozat. két fõszereplõvel. természetfölöttivel. hol átívelõ szállal, hol heti eseménnyel. nem ugyanaz a sorozat, de sok hasonlóság van.
"Mellesleg ha már trónfosztásról van szó, az X-aktákat az Odaát kenterbe nmegveri, gyakorlatilag bármelyik részével."
van egy olyan érzésem, de majd valaki kijavít, hogy a trónfosztás nem annak függvénye, hogy "szinvnek mi jön be". nyilván az egyik sokkal hosszabb ideig, sokkal többek által nézett, sokkal nagyobb kultnak örvend, stb. az xaktákról van szó.
"Mellesleg ha már trónfosztásról van szó, az X-aktákat az Odaát kenterbe nmegveri, gyakorlatilag bármelyik részével."
van egy olyan érzésem, de majd valaki kijavít, hogy a trónfosztás nem annak függvénye, hogy "szinvnek mi jön be". nyilván az egyik sokkal hosszabb ideig, sokkal többek által nézett, sokkal nagyobb kultnak örvend, stb. az xaktákról van szó.
Az X-aktákat nem kéne az Odaáthoz hasonlítgatni, semmi közük egymáshoz. Mellesleg ha már trónfosztásról van szó, az X-aktákat az Odaát kenterbe nmegveri, gyakorlatilag bármelyik részével.
Jól hangzik, már régóta várok egy jobb misztikus sorozatra... noha az X-akták trónja nem hiszem, hogy valaha veszélybe kerül.
Gaming is believing.
nem.
"...bár nem mindig fogják megmagyarázni a megmagyarázhatatlant,..." hát ahogy J.J.Abrams-t ismerjük, semmit nem fognak túlmagyarázni 😊
jajj kimaradt: a pilotbol nekem inkabb az jött le hogy az összeesküvésre koncentrál. 😛
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ez az elsõ rész 100% ban ugyanaz volt mint a pilot féléve ugye?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Épp most néztem meg a pilotot.Nekem tetszett bár az hogy a csóka túlélte a robbanást számomra elég abszúrd volt.Ettõl függetlenül még egy sorozat a heti listába ami már lassan olyan hosszú mint egy nagybevásárlásé<#buck>#buck>
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2