Jókorát zuhant a Mónika show nézettsége
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esküszöm ez a cikk, azt hittem kést döfök magamba...
"Elfáradt volna a majd egy évtizede futó talkshow, mely a délután otthon foglalatoskodó háziasszonyok és a leckéjükkel végzõ iskolások egyik kedvenc napközbeni szórakozását jelentette?" - Nah most komolyan nem hiszem, hogy a leckéjükkel végzõ lurkók ezt a szemetet néznék...
"...hallgatták a tanulságra kihegyezett diskurzusokat." - Nem egyszer szal elég gyakran káromkodás megy több tizperes puffogás... hogy te ilyen meg olyan szemét alak vagy...
Kezdem azt hinni hogy Szekeres Viktor kolléga népszerûsíteni akarja a Maunika Show-t... Csak így tovább Viktor legközelebb mi jön?
De ezektõl a mondatoktól kész voltam 😄
"Elfáradt volna a majd egy évtizede futó talkshow, mely a délután otthon foglalatoskodó háziasszonyok és a leckéjükkel végzõ iskolások egyik kedvenc napközbeni szórakozását jelentette?" - Nah most komolyan nem hiszem, hogy a leckéjükkel végzõ lurkók ezt a szemetet néznék...
"...hallgatták a tanulságra kihegyezett diskurzusokat." - Nem egyszer szal elég gyakran káromkodás megy több tizperes puffogás... hogy te ilyen meg olyan szemét alak vagy...
Kezdem azt hinni hogy Szekeres Viktor kolléga népszerûsíteni akarja a Maunika Show-t... Csak így tovább Viktor legközelebb mi jön?
De ezektõl a mondatoktól kész voltam 😄
Az életban csak 2 dolog biztos: A HALÁL és az ÉDESANYUKÁD ;)
törölték a hozzászólásom
Majd találnak hasonló kvalitású mûsort. Attól nem kell félni.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Huhh.. ez jól esett.. 😊 Feldobta a napom!!! Köszönöm SG 😊
ha nem ismered, mitõl "hála istennek"? lehet, hogy bejönne, nem tudhatod. (hacsak nem afféle kamu "bibi, én nem láttam" komment volt, akkor nem szóltam.)
En se, nem is all modomban. De egyszer youtube-on belefutottam nehany gyongyszembe, ugyhogy azota mar be tudom kategorizalni.
én életemben egy monikasót nem láttam. Hála istennek. Nem is bánom
Szörnyen igénytelen ez a "show"... Képes vagyok rá, hogy sok agyatlan dolgot nézzek, de ez tényleg qurva szar. uff. <#csodalk>#csodalk>
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Akkor van isten...végre azok a B@rom állatok akik eddig nézték végre még <("talán")>("talán")> valami értelmesebbet néznek.
végülis ez 1 jó hír! gondoljatok bele, így kevesebb hülye van Mo.-on. elkezdtek fogyni azok akik ezeket a hülyeségeket nézik. csak ezzel szemben + az a gond h nem raknak be helyette jó mûsort. nem tom de én délutánonkánt nem a harc törvényére lennék kiváncsi. helyette még ha bud spencer filmet raknának be azis jobb lenne. v mostmár az rtl-eseknek el kellene kezdeni azt a qva szar Lost ismétléseket leadni mert így még nem tûzik véletlenül képernyõre az új évadot 😄
> az ilyen ostobaság úgyse fog megbukni soha,vagy jön helyette másik...
En azert optimista vagyok, ebben a remenyben kattintottam a cikkre.
En azert optimista vagyok, ebben a remenyben kattintottam a cikkre.
Még nem szokták meg,hogy a fizetett etnikumokból és retardáltakból összerakott hajbakapós mûsor visszatért?😊..az ilyen ostobaság úgyse fog megbukni soha,vagy jön helyette másik...