19
-
TDaniel #19 Esküszöm ez a cikk, azt hittem kést döfök magamba...
"Elfáradt volna a majd egy évtizede futó talkshow, mely a délután otthon foglalatoskodó háziasszonyok és a leckéjükkel végző iskolások egyik kedvenc napközbeni szórakozását jelentette?" - Nah most komolyan nem hiszem, hogy a leckéjükkel végző lurkók ezt a szemetet néznék...
"...hallgatták a tanulságra kihegyezett diskurzusokat." - Nem egyszer szal elég gyakran káromkodás megy több tizperes puffogás... hogy te ilyen meg olyan szemét alak vagy...
Kezdem azt hinni hogy Szekeres Viktor kolléga népszerűsíteni akarja a Maunika Show-t... Csak így tovább Viktor legközelebb mi jön?
De ezektől a mondatoktól kész voltam :D -
npityusk #18 törölték a hozzászólásom -
#17 Kedves máúnika. -
#16 Majd találnak hasonló kvalitású műsort. Attól nem kell félni. -
#15 Aki a legjobban fikázza, az nézi csak igazán ;) -
Etinger #14 Huhh.. ez jól esett.. :) Feldobta a napom!!! Köszönöm SG :) -
winnie #13 ha nem ismered, mitől "hála istennek"? lehet, hogy bejönne, nem tudhatod. (hacsak nem afféle kamu "bibi, én nem láttam" komment volt, akkor nem szóltam.) -
#12 En se, nem is all modomban. De egyszer youtube-on belefutottam nehany gyongyszembe, ugyhogy azota mar be tudom kategorizalni. -
heidrich #11 én életemben egy monikasót nem láttam. Hála istennek. Nem is bánom -
bigjoe #10 Szörnyen igénytelen ez a "show"... Képes vagyok rá, hogy sok agyatlan dolgot nézzek, de ez tényleg qurva szar. uff. -
#9 kizárt. -
GG #7 Akkor van isten...végre azok a B@rom állatok akik eddig nézték végre még [("talán")] valami értelmesebbet néznek. -
lama king19 #6 végülis ez 1 jó hír! gondoljatok bele, így kevesebb hülye van Mo.-on. elkezdtek fogyni azok akik ezeket a hülyeségeket nézik. csak ezzel szemben + az a gond h nem raknak be helyette jó műsort. nem tom de én délutánonkánt nem a harc törvényére lennék kiváncsi. helyette még ha bud spencer filmet raknának be azis jobb lenne. v mostmár az rtl-eseknek el kellene kezdeni azt a qva szar Lost ismétléseket leadni mert így még nem tűzik véletlenül képernyőre az új évadot :D -
#5 Szegény Mónika testsúlye fordított arányban változik a nézettség számának csökkenésével... -
#4 Mi lesz igy szegeny Máúnikaval...? -
#3 > az ilyen ostobaság úgyse fog megbukni soha,vagy jön helyette másik...
En azert optimista vagyok, ebben a remenyben kattintottam a cikkre. -
xido #2 Még nem szokták meg,hogy a fizetett etnikumokból és retardáltakból összerakott hajbakapós műsor visszatért?:)..az ilyen ostobaság úgyse fog megbukni soha,vagy jön helyette másik... -
#1 Ez egy szar, még mindig az is volt az is lesz, rühellem a talkshow-ak..