Samsung SGH-F480

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ugyan ugy futnak rajta a programok?Végül is ez egy okos telefon:D szal...
zolo
Épp a héten nyomogattam meg Vodánál, az ikonok mások, gagyibbak (de semmiképp sem Live ikonok)

http://flickr.com/photos/zolika90/

Imrusssss
Szia!
Nekem Vodás Samsungom van és egyeltalán nem butítanak le semmi csak a bekapcsolásnal meg kikapcsolásnál van egy Vodás bejátszás és ennyi amúgy tök ugyan az mint a rendes Samsung

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy a vodafone tényleg lebutítja a telefonokat?És ha igen a Samsung SGH-F480V mennyivel rosszabb mint a Samsung SGH-F480?
Köszönöm a válaszokat!
hóhó! Ez LehúzlakGSM gyanus :ÐÐ

-tRs-Landor

zolo
Hát nem azért , de jól átbasztak :) Méghogy 50e a javítása...
Bagóért megveszi tõle, mert úgyis szar, mi legalább kis pénzt adunk, aztán feldugja az USB-re, katt-katt, kész a szoftver és sokszoros haszonnal eladja...
Már bocs , de csak ennyit üzenek: L

hali mindenki!
osztálytársamnak 5 nap után összeomlott a rendszere az i900-ason!
A szervizben azt mondták neki, hogy nem õ az elsõ akinek ilyen baja van!!
És amilyen bunkók nem csinálják meg garanciálisan! így 50e.ft a javíttatása!
Én épp ezért veszek f480-ast,és õ is azt vett inkább helyette!
Raho
Picit olvass vissza.

VW Jetta II 1,8T

Légyszi valaki irhatna linket h hol lehet erre jatekokat letolteni. Kossz
Hellotok nekem is Samsung F480-am van nagon jó kis teló!
Én csináltam vele eggy kis balesetet (leöntöttem) és a szervízbe annyit tudtak vele csinálni hogy visszahozták nekem müködõképessé a kijelzõt de a gombokra nagyon ritkán reagál ami annyit jelent hogy elvileg azok is müködnek és amikor nem müködnek akkor viszon saját magától tárcsáz a készülék!!! Kérdezem én mi lehet a baja? Ezt egy szoftver frissítéssel ki lehet pofozni belöle vagy pedig érintkezési problémái lehetnek neki?
Az a baj hogy a Samsung service azt mondta hog ö csak fõdarabcserével foglalkozik és az 30 40 papír hát az szerintem egy kicsit sok érte mert lassan annyiba kerül újjonan! tudtok nekem javaslattokat adni?
elörre is köszönöm
"így nem értem a lényegét"
dhsdffd :DD
42

-tRs-Landor

AltairFromAcre
Látom sokan nem használják ezt a topikot, így nem értem a lényegét. Ide mindenki csak kéregetni jön? Vagy néha akadnak olyanok is, akik hasznos irományokkal tudják bõvíteni tudásunk?!<#zavart2>

AltairFromAcre
Nekem úgy sem ment, hiába tettem fel.:( Sajnos szerintem nem lehet mit tenni ezzel:S

a jadot is fel kell hogy töltsd mellé..

-tRs-Landor

AltairFromAcre
Az a megoldás erre hogy wapról rakd rá. Mert kábellel, lehet az akár milyen program nem lehet rárakni. Sajnos a Samsung ezt jól kitalálta, nem éppen felhasználóbarát. Viszont ha valami megoldást mégis találsz, akkor közöld velünk is légyszi. (A wapról rátétel technikáját leírtam lejjebb.) Üdv!

samsung f480-ra tettem játékokat és nem indul el azt írja hogy a fájltípus nem támogatott pedig jar formátumban van és úgy is próbáltuk hogy programmal küldjük át. mi lenne a megoldás?
igo8, közép európa

-tRs-Landor

AltairFromAcre
Ja ezt elfelejtettem hogy amit erre a telóra csináltak játékokat, azok még nem elterjedtek annyira, hogy egyszerûen le lehessen szedni õket, mint sony-ra. De azok a játékok is jók rá, bár nem lesz pontosan a képernyõre illõ. Ez engem is kiidegel, de nem tudok mit tenni. Viszont ha valaki tud olyan oldalt, ahonnan le lehet szedni ingyen játékot, ami pontosan erre a telcsire van, annak a segítségét megköszönném.

Altair<#circling><#circling><#circling><#gun><#circling><#circling><#circling>

AltairFromAcre
1: Legyen wap elérésed! (ez a legfontosabb!!!)
2: http://www.euploader.com <- Ide felteszed amit letöltöttél játékot a gépedre, és kapsz egy waplinket, a hozzá tartozó kódokkal.
3: A játékok 320x240-es felbontásúak legyenek, máskülömben nem fognak menni.

Altair

Raho
Most vettem egy ilyen F480-at, játékok és minden okosság jöhet. THX

VW Jetta II 1,8T

zolo
Hmm, az nem annyira vészes (mintha 2x annyi lenne xDDDD).
Term a 480-ra értettem hogy azt veri, i900 másvilág , de az túl drága :(

Amire nekem kellhet(wifi-net,mp3,jóféle kezelés), arra meg ninsc jobb választás sztem :)))
De majd akkor eldõl , hogy mit mennyiért adnak, ha i900 50 k lesz akk nincs kérdés :DDDD

Igo-t kaptál a telódhoz?

Ha vki tud az f480 ra jo gamet lécci irjon
Köszi
ha a 480ra gondolsz azt nyilván veri, mivel nem egy kategória. az i900at természetesen meg nem veri a ratyi isuxphone 3g xD
Amugy megvan már, 80volt a pannonba.

-tRs-Landor

zolo
Hopszassza , mennyibe fog fájni? Független v. szolgáltatói?

Én azon gondokszok, hogy mire 50-et összegyûjtök erre hogy Vodánál elõfizura megvegyem, addigra 50-bõl majd tudok venni Almafon 1. Gent, ami mégiscsak veri ezt itt :) (fõleg a Wlan miatt)
(kam nekem nem lényeg, van kompakt gép meg DSLR is :DDD )

Am tényleg nagyonjókis teló , tegnap megnyomkodtam ismerõsnél, tetszetõs. Ha csökken az ára november környékén, akkor lehet megkockáztatom :D

AltairFromAcre
Ebben teljesen igazad van! Bár ha hirtelen nincs pénz memokártyára, akkor viszont jól jöhet. De akinek ilyen telcsire van pénze, annak kártyára is van:D. De a kamera olyan aranyos méretû képeket készít, hogy muszály a kártya ha fotósnak érzed magad:D:D

hát nemtudom, de már a 2001-ben az SL45ömben is szartam arra hogy mekkora a telefon belsõ memóriája, mikor lehetett bõvíteni MMC-vel.. :D
ettõl függetlenül jó kis telcsi az F480!
azért
holnap i900at veszek:D

-tRs-Landor

AltairFromAcre
Akárki akármit mond, egy nagyon jó kis telcsi, tele sok okos dologgal, a 300 mega ALAP memóriával sztem üt 1 pár telcsit. Fõleg a fos Lg KU990-et. Nekem f480-am van, szóval tudom is mit beszélek. És ha valaki szeretne rá játékot rakni, írjon ide. Üdv!

az lg az szar.

-tRs-Landor

Imrusssss
http://www.youtube.com/watch?v=5CdYKaA6XXA

Imrusssss

Imrusssss
Akkor tessék az infók lehet olvasni bõvebben és a vélemények:
Teszt vélemények
Specifikáció

PyRex
jó topic... ^^

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

zolo
Sziasz

Leszel oly kedves, és írsz véleményt a telóról? Lehet ilyet fogok venni egyszercsak, és gyûjtöm a user beszámolókat :DD

JUJ DEHOGY

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

tobias88
bár a widget elférne az enyémben is <#bee1>
tobias88
bõven elég, csak az írási mennyi, az is fontos

egyébként nekem viewty-m van, az szerintem jobban megéri,
annyi, hogy ez csak 4 gigát tud kezelni (lg szerint 2õt)
autoszimulator
alá tudnád ezt támasztani konkrét adatokkal?

.: mobilize.hu :.

gabber_saviola
háááát , elmegy

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Imrusssss
Ja meg találtam olyat hogy 4 mb az olvasási sebesség az jó?

Imrusssss
Szia!
igen néztem már de valahányan azt mondták hogy sok olyan van ami tényleg lassú meg minden , és jobban figyeljek oda hogy mit veszek meg!

gabber_saviola
szia

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

tobias88
nem igaz hogy nem tudsz rákeresni memóriakártyákra neten...

egyébként 8000 alatt lehet kapni, de ne a legolcsóbbat vedd, mert az lehet túl lassú és akadozni fog rajta a videó
Imrusssss
szeretném megkérdezni hogy akinek van ilyen telója az honnan és mennyiért vett bele memória kártyát mert szeretnék venni 8 gb osat!!!

Imrusssss
Sziasztok!!! XD

← ElőzőOldal 2 / 2