94
Samsung SGH-F480
-
Dobronski #54 Sárgulok az irigységtől!Egészséggel használd! -
bellotto #53 Segítsen aki tud érdemlegeset. Nem régiben vettem egy vodás Samsung F480V telefont, jó is, tetszk is. Viszont szeretnék tenni rá témákat, képeket. Sehol nem találok ingyenes témát, valaki ha talált írja meg hol. Milyen verziószámú témát támogat, esetleg melyik másik telefoné jó rá.
[email protected] Ha lehet ide írjon aki tud segíteni, köszi Ottó -
#52 Köszi!!! Ez faja. -
Perkany #51 Sziasztok!Ha játékot kerestek erre a telóra, olyat aminél ténylegesen az érintőképernyőt kell kihasználni, akkor:
http://www.4shared.com/dir/9328033/2416408/Games_for_Samsung_F480__Actually_working_.html
ezek direkt erre a telóra vannak, a no bar-osakat tegyétek fel, én azokat ajánlom. -
#50 Nem sajnos ez nem Apple Iphone -
Dobronski #49 Azt szeretném kérdezni hogy az F480 kijelzőjén egyszerre lehet 2 gombot nyomni?Pl. játékoknál -
Dobronski #48 Van hogy elír valamit az ember...Nem tudom symbian-t meg a winfost () nagyon szidják... -
#47 Azokat a mobilokat szokás okostelefonnak hívni, amelyeken az alábbiak futnak:
-Symbian
-Windows Mobile
-Google Android
F480 Samsung saját OS-e van, ami sokkal zártabb az előbbieknél.
Őőő, és most látom hogy külön írtad az "okos telefont", szóval így teljesen más megvilágításba helyeződik a mondatod :D
Egyébként jó teló, de bill. hiánya miatt nem épp játékra való. -
Dobronski #46 H erted h nem az? -
#45 Fail.
Kicsit sem okostelefon. Java programokat lehet rátölteni szerintem wapon keresztül, ahogy eddig a Samsung-oknál. Samu saját rendszerét futtatja a telefon.
Elindítottam boltban egy játékot, úgy oldotta meg a Samu a gombok hiányát, hogy nyíl gombokat rajzolt a képernyő aljára. Elég fapad, de több a semminél. -
Dobronski #44 És ugyan ugy futnak rajta a programok?Végül is ez egy okos telefon:D szal... -
#43 Épp a héten nyomogattam meg Vodánál, az ikonok mások, gagyibbak (de semmiképp sem Live ikonok) -
#42 Szia!
Nekem Vodás Samsungom van és egyeltalán nem butítanak le semmi csak a bekapcsolásnal meg kikapcsolásnál van egy Vodás bejátszás és ennyi amúgy tök ugyan az mint a rendes Samsung -
Dobronski #41 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy a vodafone tényleg lebutítja a telefonokat?És ha igen a Samsung SGH-F480V mennyivel rosszabb mint a Samsung SGH-F480?
Köszönöm a válaszokat! -
Landor #40 hóhó! Ez LehúzlakGSM gyanus :ÐÐ -
#39 Hát nem azért , de jól átbasztak :) Méghogy 50e a javítása...
Bagóért megveszi tőle, mert úgyis szar, mi legalább kis pénzt adunk, aztán feldugja az USB-re, katt-katt, kész a szoftver és sokszoros haszonnal eladja...
Már bocs , de csak ennyit üzenek: L -
6363640 #38 hali mindenki!
osztálytársamnak 5 nap után összeomlott a rendszere az i900-ason!
A szervizben azt mondták neki, hogy nem ő az első akinek ilyen baja van!!
És amilyen bunkók nem csinálják meg garanciálisan! így 50e.ft a javíttatása!
Én épp ezért veszek f480-ast,és ő is azt vett inkább helyette! -
#37 Picit olvass vissza. -
lippi #36 Légyszi valaki irhatna linket h hol lehet erre jatekokat letolteni. Kossz -
Mikle22 #35 Hellotok nekem is Samsung F480-am van nagon jó kis teló!
Én csináltam vele eggy kis balesetet (leöntöttem) és a szervízbe annyit tudtak vele csinálni hogy visszahozták nekem müködőképessé a kijelzőt de a gombokra nagyon ritkán reagál ami annyit jelent hogy elvileg azok is müködnek és amikor nem müködnek akkor viszon saját magától tárcsáz a készülék!!! Kérdezem én mi lehet a baja? Ezt egy szoftver frissítéssel ki lehet pofozni belöle vagy pedig érintkezési problémái lehetnek neki?
Az a baj hogy a Samsung service azt mondta hog ö csak fődarabcserével foglalkozik és az 30 40 papír hát az szerintem egy kicsit sok érte mert lassan annyiba kerül újjonan! tudtok nekem javaslattokat adni?
elörre is köszönöm -
Landor #34 "így nem értem a lényegét"
dhsdffd :DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!42
-
#33 Látom sokan nem használják ezt a topikot, így nem értem a lényegét. Ide mindenki csak kéregetni jön? Vagy néha akadnak olyanok is, akik hasznos irományokkal tudják bővíteni tudásunk?! -
#32 Nekem úgy sem ment, hiába tettem fel.:( Sajnos szerintem nem lehet mit tenni ezzel:S -
Landor #31 a jadot is fel kell hogy töltsd mellé.. -
#30 Az a megoldás erre hogy wapról rakd rá. Mert kábellel, lehet az akár milyen program nem lehet rárakni. Sajnos a Samsung ezt jól kitalálta, nem éppen felhasználóbarát. Viszont ha valami megoldást mégis találsz, akkor közöld velünk is légyszi. (A wapról rátétel technikáját leírtam lejjebb.) Üdv! -
fcsabika1 #29 samsung f480-ra tettem játékokat és nem indul el azt írja hogy a fájltípus nem támogatott pedig jar formátumban van és úgy is próbáltuk hogy programmal küldjük át. mi lenne a megoldás? -
Landor #28 igo8, közép európa -
#27 Ja ezt elfelejtettem hogy amit erre a telóra csináltak játékokat, azok még nem elterjedtek annyira, hogy egyszerűen le lehessen szedni őket, mint sony-ra. De azok a játékok is jók rá, bár nem lesz pontosan a képernyőre illő. Ez engem is kiidegel, de nem tudok mit tenni. Viszont ha valaki tud olyan oldalt, ahonnan le lehet szedni ingyen játékot, ami pontosan erre a telcsire van, annak a segítségét megköszönném.
Altair -
#26 1: Legyen wap elérésed! (ez a legfontosabb!!!)
2: http://www.euploader.com <- Ide felteszed amit letöltöttél játékot a gépedre, és kapsz egy waplinket, a hozzá tartozó kódokkal.
3: A játékok 320x240-es felbontásúak legyenek, máskülömben nem fognak menni.
Altair -
#25 Most vettem egy ilyen F480-at, játékok és minden okosság jöhet. THX -
#24 Hmm, az nem annyira vészes (mintha 2x annyi lenne xDDDD).
Term a 480-ra értettem hogy azt veri, i900 másvilág , de az túl drága :(
Amire nekem kellhet(wifi-net,mp3,jóféle kezelés), arra meg ninsc jobb választás sztem :)))
De majd akkor eldől , hogy mit mennyiért adnak, ha i900 50 k lesz akk nincs kérdés :DDDD
Igo-t kaptál a telódhoz? -
aston #23 Ha vki tud az f480 ra jo gamet lécci irjon
Köszi -
Landor #22 ha a 480ra gondolsz azt nyilván veri, mivel nem egy kategória. az i900at természetesen meg nem veri a ratyi isuxphone 3g xD
Amugy megvan már, 80volt a pannonba. -
#21 Hopszassza , mennyibe fog fájni? Független v. szolgáltatói?
Én azon gondokszok, hogy mire 50-et összegyűjtök erre hogy Vodánál előfizura megvegyem, addigra 50-ből majd tudok venni Almafon 1. Gent, ami mégiscsak veri ezt itt :) (főleg a Wlan miatt)
(kam nekem nem lényeg, van kompakt gép meg DSLR is :DDD )
Am tényleg nagyonjókis teló , tegnap megnyomkodtam ismerősnél, tetszetős. Ha csökken az ára november környékén, akkor lehet megkockáztatom :D -
#20 Ebben teljesen igazad van! Bár ha hirtelen nincs pénz memokártyára, akkor viszont jól jöhet. De akinek ilyen telcsire van pénze, annak kártyára is van:D. De a kamera olyan aranyos méretű képeket készít, hogy muszály a kártya ha fotósnak érzed magad:D:D -
Landor #19 hát nemtudom, de már a 2001-ben az SL45ömben is szartam arra hogy mekkora a telefon belső memóriája, mikor lehetett bővíteni MMC-vel.. :D
ettől függetlenül jó kis telcsi az F480!
azért
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!holnap i900at veszek:D -
#18 Akárki akármit mond, egy nagyon jó kis telcsi, tele sok okos dologgal, a 300 mega ALAP memóriával sztem üt 1 pár telcsit. Főleg a fos Lg KU990-et. Nekem f480-am van, szóval tudom is mit beszélek. És ha valaki szeretne rá játékot rakni, írjon ide. Üdv! -
Landor #17 az lg az szar. -
#16 -