Beújít az nVidia és az AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát, én látom ott 1-2 olyat, ami az elõzõ hírben nem szerepelt, pl. hogy állítólag januárban a Deneb mellett bevezetik a Propus magos procikat is, amik a 4-magos Denebek L3 nélküli változatai, így vélhetõen olcsóbbak lesznek azoknál, és a L3 hiánya által a fõbb desktop alkalmazásokban akár gyorsabb is lehet (a memóriaelérés gyorsabbá válása által), mint pl. játékok...
A fejlõdés az jó mindenféleképp. Ha nagyon sebes mint az esetünkben például, akkor a jelenlegi generáció elõtti kártyákat igen kedvezõ áron lehet beszerezni, ami nagyszerû, mivel ahogyan te is említetted, azokat sem tudja egyenlõre semmi megfogni. Aki jelenleg tervez vásárolni kártyákat annak sokkal nagyobb szerencséje van mint pl évekkel ezelõtt, amikor bizony a valamirevaló kariknak borsosan megkérték az árukat, amik stagnáltak viszonylag egész hosszú idejig. Ha meg valakinek az a legnagyobb baja, hogy a féléve vett kártyája árazása mostanára már kb a feléle csökkent, annak azt tudom ajánlani, hogy pl nemesfémekbe vagy ingatlanba fektesse a vagyonát, netán keressen egy olyan munkahelyet ahol komolyabb a fizetése. =)
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
66%-al kevesebbet fogyaszt ami nagyon sok
hihetetlen mennyit zabálnak ezek az új vga-k 😞
én most adtam el a HD3870-esemet
de lehetséges HD3870-est veszek passzívhûtéssel ami még 1-2+-al kevesebbet fogyaszt és semmi hangja
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
azt már tudjuk.... itt AMD egyértelmüen alázza Intelt.
fotográfik kolomp edisön :D
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
De rábasznak mert dx11-be kellenek majd azok a featurék amit ATI tökéletesen mûködõképesre megoldott már (tessaláló egység stb).
shaken, not stirred
A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.
Jelenleg GTX260 és GTX280 a GT200 chipre épül és ennek lesz utóda a GT206 és a GT212. Az, hogy mi lesz a kártyák neve azt még csak mostanában szüli meg a marketing csapat.
nem akartam elhinni, de egy megnemnevezett számtech boltban az eladó (miután kiderült a vevõrõl, hogy full laikus) meggyõzte a kedves vásárlót, (aki egy ismerõsétõl hallotta, hogy a 9600gt az jó kártya) hogy az nvidia 9600gt helyett az ati 9600xt-t vegye meg, mert az olcsóbb!!! (így adott el egy 4éves, max. 4-5ezer forintot érõ kártyát 14-ért).
ugyanez volt már a nv8800gt-nél is. a 8800gt 512MB olcsóbb és gyorsabb a régebbi 8800gt 640MB -nál. 10bõl 5 ember azért besz***a és a 640-est vette, "mer' azon nagyobb a szám, meg drágább, tehát biztos jobb!" felkiáltással.
Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!