Bangkok Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZiasztok!

Ez a film mikor lesz a mozikban?

Mert most néztem utánna az xpress.hu-n, és még azt sem írják, hogy megjelenne valamikor dvd-n.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

norbi56
MAjd megnézem azért ezt is

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

norbi56
A holnap a Multé v mi?Az nagyon jó sztem is

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Prince23
Sajnos USA-ban bukta film lesz (?) A statisztikák errõl árulkodnak: KATT!
Worldwideban van remény h meg ussza a bukást Nicolas Cage legújabb bérgyilkosfilmje.

Frosty01
egyetértek!

practitioner of the forbidden arts of death

_Atti_
Wild at heart is jo azért

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Prince23
Karakter színész...

Prince23
Pedig katakterarc

degenerator
ennek az embernek egyetlen jó filmje van, a fegyvernepper. azt is csak azért néztem, mert sok kalas van benne. idegesítõ ennek az embernek az arca.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Calver
Nicolas Cage+színészet = nem. rossz. nagyon. not the bees. (esetleg ez)

"The trees move. Do you not see it?"

Pepsi Twist
kösz!

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

The Family Man.

Amúgy ilyen esetben fogod, imdb.com-on beírod a színész nevét és keresgélsz kb. 2 percet.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Pepsi Twist
melyik az a nicolas cages film amibe full gazdag aztán lefexik aludni és reggel 1 csórika ként ébred de a régi tudata megmaradt

elõre is kösz a helpet és bocs hogy ide írok ezzel 😛

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

soulhunter
akkor legyen 1, (AZAZ EGY DARA😎 Nicolas Cage topic, aztán oda mehet mindene <#mf2><#beka3>

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

tigeroo
city of angels a legjobb filmje szerintem
leho94
a kényszer :|

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Prince23
Úgy vélem, h Nicolas Cage ennyi tiszteletet megérdemel. Azért még is csak egy SZÍNÉSZ.

trogerzsiger
Az idõjós viszont jó..

kulabácsi
így van, ghost rider óta engem sem vonzanak a filmei, az szörnyû volt :S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ProGabe
most akkor minden új filmnek lesz topik? <#ticking>

szó se róla, nem zavar, hiszen nem érdekel, csak nem tudom minek kell ennyi 20-30 hsz-es topik. mert több komment itt nem lesz, az biztos

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Challanger
Sajnos mostanában Cage neve teljesen hidegen hagy. Az utóbbi idõkbõl a Next és a Ghost Rider elég béna filmek voltak. Az Idõjóst, meg a Nemzet aranya 2-t már meg sem néztem. A Fegyvernepper volt számomra az utolsó értékelhetõ filmje.
Prince23
Cage-t eddig nem látthattuk rossz akciófilmben, reméljük nem ez lesz a kivétel.
Egy hidegvérû bérgyilkos Bangkokba utazik, hogy teljesítsen négy megbízatást, csakhogy közben beleszeret egy helyi lányba...
Egy '99-es film remakeje.

Apple trailer
Youtube-s trailer
Imdb