22
Bangkok Dangerous
-
Orionk #22 SZiasztok!
Ez a film mikor lesz a mozikban?
Mert most néztem utánna az xpress.hu-n, és még azt sem írják, hogy megjelenne valamikor dvd-n. -
#21 MAjd megnézem azért ezt is -
#20 A holnap a Multé v mi?Az nagyon jó sztem is -
#19 Sajnos USA-ban bukta film lesz (?) A statisztikák erről árulkodnak: KATT!
Worldwideban van remény h meg ussza a bukást Nicolas Cage legújabb bérgyilkosfilmje. -
#18 egyetértek! -
#17 Wild at heart is jo azért -
#16 Karakter színész... -
#15 Pedig katakterarc -
#14 ennek az embernek egyetlen jó filmje van, a fegyvernepper. azt is csak azért néztem, mert sok kalas van benne. idegesítő ennek az embernek az arca. -
#13 Nicolas Cage+színészet = nem. rossz. nagyon. not the bees. (esetleg ez) -
#12 kösz! -
moralosan #11 The Family Man.
Amúgy ilyen esetben fogod, imdb.com-on beírod a színész nevét és keresgélsz kb. 2 percet. -
#10 melyik az a nicolas cages film amibe full gazdag aztán lefexik aludni és reggel 1 csórika ként ébred de a régi tudata megmaradt
előre is kösz a helpet és bocs hogy ide írok ezzel :P -
#9 akkor legyen 1, (AZAZ EGY DARAB) Nicolas Cage topic, aztán oda mehet mindene -
#8 city of angels a legjobb filmje szerintem -
#7 a kényszer :| -
#6 Úgy vélem, h Nicolas Cage ennyi tiszteletet megérdemel. Azért még is csak egy SZÍNÉSZ. -
#5 Az időjós viszont jó.. -
#4 így van, ghost rider óta engem sem vonzanak a filmei, az szörnyű volt :S -
#3 most akkor minden új filmnek lesz topik?
szó se róla, nem zavar, hiszen nem érdekel, csak nem tudom minek kell ennyi 20-30 hsz-es topik. mert több komment itt nem lesz, az biztos -
#2 Sajnos mostanában Cage neve teljesen hidegen hagy. Az utóbbi időkből a Next és a Ghost Rider elég béna filmek voltak. Az Időjóst, meg a Nemzet aranya 2-t már meg sem néztem. A Fegyvernepper volt számomra az utolsó értékelhető filmje. -
#1 Cage-t eddig nem látthattuk rossz akciófilmben, reméljük nem ez lesz a kivétel.
Egy hidegvérű bérgyilkos Bangkokba utazik, hogy teljesítsen négy megbízatást, csakhogy közben beleszeret egy helyi lányba...
Egy '99-es film remakeje.
Apple trailer
Youtube-s trailer
Imdb