Kiugró sikerű volt a Hal a tortán roma különkiadása

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Félreértesz. Nem ezen 5 ember alapján ítélem meg a cigányságot. Csupán azt mondom, hogy ez az 5 ember példát adhatna mindenkinek.

Ez lol volt 😄

Nem tudom, te hogy vagy vele. De én a cigányokat nem ilyen kamerák elõtti csilli-villi vacsoráról ítélem meg. Hanem a való életbõl merítem a dolgokat.

A hozzájuk való negatív hozzáállásomra meg van az okom. Mindegyik egyforma, ha ezeknek is kevesebb pénzük volna akkor is megkéselnének téged a telefonodért.
Lehet még így is.

roma-cigány kérdés: tudtommal õk maguk is cigánynak nevezik magukat.

immovable
szégyen
Ezt elhiszem. 😊 De hogy lehet, hogy a magyarok nem tartanak ennyire össze? Sajnos ránk nagyon is jellemzõ, ami a Hal a tortán többi adásában megszokott.

"Kferro" - ra próbáltam reagálni, bocsi "kicsibicska"
5 napig kb. 270 pénzért még szép hogy összetartanak
😊
Én sem akarnék magamnak roma példeképet, de ezen öt ember hozzáállása példaértékû. Nem a széthúzás, hanem az összetartás vezette õket.

Bocsesz. Hagyom viktort békiben.

Kferro: remélem megbocsátod nekem, hogy nem akarok magamnak cigány példaképet 😊

Ittvan mire vágytál, A világító ágytál.

Csatklakoznom kell az elõttem szólóhoz. Amíg a többi hét vendégeire sok esetben egymás utálata volt a jellemzõ, vagy csak szimplán irígysége, addig ez az öt roma ember megmutatta, hogy egymás fõztjét és vendéglátását elismerve is lehet élni. Szóval némely nagyokos, aki a "roma", vagy "cigány" szóra egyfajta pavlovi refexszel reagál, elõbb venne példát róluk.

Nem akarom nagyon védeni a mûsort, de külömb bulik mentek és emberek ültek ott, mint jópár "magyar" elõtte. Nekem abszolút pozitívan jött le az a hét a társaságról. Persze ahhoz meg is kellett nézni (csók az összes fikázónak, aki bacik nézni amirõl véleménye van)

kicsibicska te pedig ne bántsd Viktort...csesztetik a kollégái eleget😊)..remélem
"nem meglepõ, ha rengetegen drukkolnak a BK ellen, melynek az internetes letöltéseket tekintve is csak a Doktor House lehet az ellenfele."

Szerintem a "Rocco analizál" röhögve az ellenfele lenne. Ha nem éppen szekeres elftás lenne a cikkíró...

Látom nagyon megy nektek a cigánykérdés 😊

Ott van Victor-nál a pont. Kell nektek az ilyen szar. (Kereslet-kínálat, stb?..)

Egy héten keresztül lopkodták egymás lakásáról a cuccokat?
Akkor egy hét alatt helyett cseréltek a berendezések.<#nyes>

És mi a fõétel? Cigánypecsenye, rablóhús?
...szerintem ezek sem különbek, mint a Kiszel Tünci és társaik..
Victor1103
Hát ez kell a sukár magyar népnek gyájéééé!?<#vomit>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

írónikus lett.de amúgy az a csoli bácsi vagy kicsoda jó fej volt.(rendesen meghúzta a borosüveget😛)
Chocho
Pff... no comment.

Gaming is believing.

Junior szépen megfogalmazza itt mindenki véleményét a kisebbségrõl, és saját magáról: "mocskos cigányok vagytok"...
Risu Führer
és ezek a szegény romák.pff...kapják be a faszom

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Broafka, akyyy!! Íronia akart lenni, nem is kicsit.
Úgy tûnik ebben az országban a gyõzikére,bk-re,mónyikára,meg ilyen cigány-fõzõcskére van igény.

Elgondolkodtató.

akyyy
rom atanár csak scifibe létezik

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bertino
úúúúúristen, ilyenrõl cikket leadni.

NO COMMENT.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Broafka
roma tanár? hol láttál te ilyet?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

na ja, nem semmi teljesítmény ez egy fasiszta országtól, ahol a magyarok lincselnek roma tanárokat...
akyyy
itt a bizonyiték hogy ki a többség és ki a kisebbség:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

nem vagyok odas az ilyen müsorokért de nekem is tetszet az öreges rész 😛