28
-
Kferro #28 Félreértesz. Nem ezen 5 ember alapján ítélem meg a cigányságot. Csupán azt mondom, hogy ez az 5 ember példát adhatna mindenkinek. -
NiGhTM4R3 #27 Ez lol volt :D -
NiGhTM4R3 #26 Nem tudom, te hogy vagy vele. De én a cigányokat nem ilyen kamerák előtti csilli-villi vacsoráról ítélem meg. Hanem a való életből merítem a dolgokat.
A hozzájuk való negatív hozzáállásomra meg van az okom. Mindegyik egyforma, ha ezeknek is kevesebb pénzük volna akkor is megkéselnének téged a telefonodért.
Lehet még így is.
roma-cigány kérdés: tudtommal ők maguk is cigánynak nevezik magukat. -
#25 szégyen -
Kferro #24 Ezt elhiszem. :) De hogy lehet, hogy a magyarok nem tartanak ennyire össze? Sajnos ránk nagyon is jellemző, ami a Hal a tortán többi adásában megszokott. -
angol #23 "Kferro" - ra próbáltam reagálni, bocsi "kicsibicska" -
angol #22 5 napig kb. 270 pénzért még szép hogy összetartanak -
Kferro #21 :)
Én sem akarnék magamnak roma példeképet, de ezen öt ember hozzáállása példaértékű. Nem a széthúzás, hanem az összetartás vezette őket. -
kicsibicska #20 Bocsesz. Hagyom viktort békiben.
Kferro: remélem megbocsátod nekem, hogy nem akarok magamnak cigány példaképet :) -
Kferro #19 Csatklakoznom kell az előttem szólóhoz. Amíg a többi hét vendégeire sok esetben egymás utálata volt a jellemző, vagy csak szimplán irígysége, addig ez az öt roma ember megmutatta, hogy egymás főztjét és vendéglátását elismerve is lehet élni. Szóval némely nagyokos, aki a "roma", vagy "cigány" szóra egyfajta pavlovi refexszel reagál, előbb venne példát róluk. -
TeDDyRuSh #18 Nem akarom nagyon védeni a műsort, de külömb bulik mentek és emberek ültek ott, mint jópár "magyar" előtte. Nekem abszolút pozitívan jött le az a hét a társaságról. Persze ahhoz meg is kellett nézni (csók az összes fikázónak, aki bacik nézni amiről véleménye van)
kicsibicska te pedig ne bántsd Viktort...csesztetik a kollégái eleget:))..remélem -
kicsibicska #17 "nem meglepő, ha rengetegen drukkolnak a BK ellen, melynek az internetes letöltéseket tekintve is csak a Doktor House lehet az ellenfele."
Szerintem a "Rocco analizál" röhögve az ellenfele lenne. Ha nem éppen szekeres elftás lenne a cikkíró...
-
kicsibicska #16 Látom nagyon megy nektek a cigánykérdés :)
Ott van Victor-nál a pont. Kell nektek az ilyen szar. (Kereslet-kínálat, stb?..) -
1Obi1 #15 Egy héten keresztül lopkodták egymás lakásáról a cuccokat?
Akkor egy hét alatt helyett cseréltek a berendezések.
És mi a főétel? Cigánypecsenye, rablóhús? -
DieselVin #14 ...szerintem ezek sem különbek, mint a Kiszel Tünci és társaik.. -
#13 Hát ez kell a sukár magyar népnek gyájéééé!? -
bender93 #12 írónikus lett.de amúgy az a csoli bácsi vagy kicsoda jó fej volt.(rendesen meghúzta a borosüveget:P) -
#11 Pff... no comment. -
Franky25 #10 Junior szépen megfogalmazza itt mindenki véleményét a kisebbségről, és saját magáról: "mocskos cigányok vagytok"... -
#9 és ezek a szegény romák.pff...kapják be a faszom -
takda #8 Broafka, akyyy!! Íronia akart lenni, nem is kicsit. -
NiGhTM4R3 #7 Úgy tűnik ebben az országban a győzikére,bk-re,mónyikára,meg ilyen cigány-főzőcskére van igény.
Elgondolkodtató. -
#6 rom atanár csak scifibe létezik -
#5 úúúúúristen, ilyenről cikket leadni.
NO COMMENT.
-
#4 roma tanár? hol láttál te ilyet? -
takda #3 na ja, nem semmi teljesítmény ez egy fasiszta országtól, ahol a magyarok lincselnek roma tanárokat... -
#2 itt a bizonyiték hogy ki a többség és ki a kisebbség:S -
GG #1 nem vagyok odas az ilyen müsorokért de nekem is tetszet az öreges rész :P