Megválasztották az év főinformatikusát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenkivel egyetértek,télleg az év informatikusa dijjat nem egy közgazdasznak kellett volna adni!Természetesen Alfölfi úr elismerte h az egész csapatot illeti a dij,ez teljesen igy is van,a csapat csinálta az egészet,de a "fönöknek" jár a dij akkoris ha közgazdász végzettsége van akkoris ha géplakatos...szomorú de ez van!
"Alföldi Ferenc 41 éves közgazdász, a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett diplomát 1990-ben."
Ez a kisbetûs rész mintha nem lett volna ott amikor olvastam.
Ez a kisbetûs rész mintha nem lett volna ott amikor olvastam.
+1
Ráadásul ez egy jó kis marketing cikk a Budapest Banknak.
Ráadásul ez egy jó kis marketing cikk a Budapest Banknak.
Ez max az év managere, nem az év informatikusa ....
Ez is olyan fejesek vagyunk osztogassuk egymásnak díj?
Igazi informatikust nem is lehetett volna választani, mivel Mo-on nincs tényleges informatikai (fejlesztõi) élet, nincsenek vezetõ fejlesztõk, nincsenek fejlesztõi vitaestek ... max az amit magunk kiscsoportokban össze szoktunk hozni régi kollégák.
Ideje lenne inkább a tényleg tudás alapú fejlesztõket támogatni, és nem a portással egyenrangúként kezelni.
Ez a díj is most pontosan a VALÓDI magyar informatikusokat degradálja ... azaz a legjobb informatikus nem a tesztelõ, nem az üzemeltetõ, nem is a csúcsa a fejlesztõ, hanem ..... .... ..... a manager.
SZÁNALMAS!
Ez is olyan fejesek vagyunk osztogassuk egymásnak díj?
Igazi informatikust nem is lehetett volna választani, mivel Mo-on nincs tényleges informatikai (fejlesztõi) élet, nincsenek vezetõ fejlesztõk, nincsenek fejlesztõi vitaestek ... max az amit magunk kiscsoportokban össze szoktunk hozni régi kollégák.
Ideje lenne inkább a tényleg tudás alapú fejlesztõket támogatni, és nem a portással egyenrangúként kezelni.
Ez a díj is most pontosan a VALÓDI magyar informatikusokat degradálja ... azaz a legjobb informatikus nem a tesztelõ, nem az üzemeltetõ, nem is a csúcsa a fejlesztõ, hanem .....
SZÁNALMAS!
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
1. Éppen ezt akartam írni.
2. "siker zálogának azt tartja, ha az üzleti célok szabják meg az informatika tevékenységét."
Ez aztán újdonság...mindenhol így megy. Mindig az informatikusoknak kell alkazkodniuk.
2. "siker zálogának azt tartja, ha az üzleti célok szabják meg az informatika tevékenységét."
Ez aztán újdonság...mindenhol így megy. Mindig az informatikusoknak kell alkazkodniuk.