14
-
CaptainRumi #14 te már csak tudod !!! az hogy felkérték az miért lenne már kamu? az nem jelenti egyből azt hogy ő is lesz Amerika kapitány -
Etinger #13 Matthew Megconnemtom h írják a nevét és lusta vagyok utána nézni gyereket is. meg még jó pár embert... szal :/ ... Most azt nem tudom ha Gambit a Ryan Reynolds, ha lesz Villám film, akkor már nem ő lesz? :) -
sandor8206 #12 az kamu -
CaptainRumi #11 Will Smith-t felkérték amerika kapitány szerepére -
bender93 #10 Ja és Amerika kapitányt nem is említettem -
bender93 #9 Jöhetne már az avengers mozi.bár nincs se thor,se hangya-film nincs..Csak elkészül 2015-re.. -
labzo #8 Kár, hogy csak ilyen "mutánsokban' gondolkoznak, nem pedig az "izomtumultus" maffiafőnökben, meg a fiával, mert azokból jobb történetet lehetne kihozni, de így... . -
#7 2011??? OMG, mire elérnek az 5. részhez, Toby nyugdíjba megy. -
angol #6 szerintem a stólbuci -
Etinger #5 A Fox vezérigazgatója, ha még 1x megvágja a Wolverine filmet. -
#4 és ki lesz a fő ellenség a 6-7-8-9-10-11-12-13-14-ben? -.- -
Etinger #3 Mysterio-t ide!!! :)
"bár csak részben kötődik a témához, de kiderült , hogy Depp és Hoffman is benne lesz a harmadik batmanben elöbbi mint Riddler utobbi mint Penguin.."
Ez is kacsa. Semmi nem biztos, Caine nyilatkozott hasonlót. Sztem kacsa. Nolan ha hazajött a nyaralásból akkor dönt, hogy egyáltalán aláír-e a 3. részre, mint rendező. Ennyi. -
CaptainRumi #2 UI.: bár csak részben kötődik a témához, de kiderült , hogy Depp és Hoffman is benne lesz a harmadik batmanben elöbbi mint Riddler utobbi mint Penguin....
csak azon csodálkozok , hogy a forgatókönyv még sehol de ők már le vannak szerződve. -
CaptainRumi #1 kár, hogy a harmadik részből kihagyták Jameson-t......sokkal jobb lett volna ha a szimbióta az ő úrhajójukkal kerül a földre.