32
  • t1a9m9a3s
    Hello!
    Bizonyára hallottátok azt a hírt, hogy még nem forgatnak új évadot! Lehet,hogy nem is fognak! Ez rajtunk függ, jelentették be! Hiszen ha van igény akkor akár 6.évadot is forgatnak, ez CSAK tőlünk, vagyis a rajongóktól függ. Hiszen ha a FOX TV azt mondja, hogy a népszerűség elég nagy lesz, akkor biztos szerződést ad a Prison Break-nek. Tehát küzdenünk kell. Az tény, hogy a csúcson kell abbahagyni, de a rajongók (én is), nem érem be ennyivel. Nagyon jó a sorozat, és még angolul is szívesen megnézzük! Csak Isten adja, hogy HA folytatják, akkor ne legyen unalmas, mint a LOST, amit már több évadon keresztül visznek, és már csak kínlódnak vele. Egy jó, izgalmas stoty-t akarunk. És szerintem a többség akarja a folytatást, mert nem érjük be azzal, hogy a hősünk nem élte túl! CSAK AZ A KÉRDÉS, HOGYAN TUDUNK TENNI AZÉRT, HOGY LEGYEN FOLYTATÁS?
    Biztos van megoldás! Tippeket írhattok ide is én szívesen elolvasom, de jobb lenne erre egy fórumot nyitni! ÉS REKLÁMOZNI!
  • daydream
    Én azt olvastam, hogy a nézettség ahhoz biztos elegendő, hogy ne vegyék le a műsorról, úgyhogy megnyugodhat minden rajongó.

Nick Santora meg úgy vettem ki, hogy még mindig szeretne 5. évadot.
  • 1Obi1
    Aki szerint nem oldódott meg egy rakat rejtély a Lostban, az vagy genetikailag retardált vagy egyszerűen vak. Hihetetlenül sokat tudtunk meg idő közben, bár igaz sokszor gondolkodni is kell ahhoz hogy meglássuk a megoldást, ami az említett retardáltaknak bizony nehéz.

Én utálom ha az évad végén nincs semmi csavar vagy nyitott kérdés, ez olyan amatörizmus. Egy Lost 3x23-féle WTF jelenet tud odacsapni, nem olyan lezárós 0 várakozási szintű lagymatagság.
    És már rég ki lett találva sok minden a Lost-ban, például már a 2. évadban tudták hogy kikből fog összeállni az Oceanic 6.
  • Quantumleap
    Most vetettél egy logikai bukfencet. Összekeverted a folytatásos sorozatokat az epizodikusokkal. Valamiféle vége szerintem amúgy az általad említetteknek is volt, bár nem láttam.
  • Dvid85
    Egyébként nem értem miért vannak kiakadva. A sorozat attól sorozat hogy nincs vége, a Knight Rider-nek volt vége, Szupercsapatnak, Macgyver-nek??? azért sorozat mert folyamatosan új szálak jönnek meg régiek tünnek el, ettől megy tovább. A 3-dik évad az tény hogy pocsék volt, de a 4-dik évadnak az első része számomra nagyon biztató.
  • HarryProf
    "Lost-féle "végek""
    A Lostot már cancelezték? tudtommal nem... akkor mi az a Lost-féle vég? Már alá van írva a 6 évad, és annyinak is tervezték.
    De nem offolok tovább, csak kicsit zavaró...
  • bmw
    A 4. évad nagyon jo pl!!!
    Eddig..
  • Chocho
    winnie mindent megkérdőjelez...
  • Quantumleap
    Egyetértek azon álláspontokkal, miszerint legjobb, ha normális vége van. Másik kedvencem, a Dead Zone is úgy járt, hogy a 6.évad végén 75%-ban lezárták a dolgokat, számbavéve az esélyt, hogy kaszát kapnak. És így is lett. Pedig sokkal jobb lett volna valami normális kerek befejezést kap. Az Alias sorozat is szvsz azok közé tartozik, amit túlnyújtottak, de annak legalabb lett egy normális vége.
  • Dynamic
    Természetesen a Lost-féle "végek" idegesítenek engem is. De a Dexter pl. korrektül le volt zárva, azzal semmi gond nincs.
  • Dynamic
    "(mondjuk nem értem ezt a vég iránti vágyat, ezt hollywood erőltethette az emberbe. sokkal jobb, ha valaminek nem rágják a szánkba a végét és lehet merengeni. persze az más, ha random félbeszakítják a sztorit.)"

ööö...ez most, hogy?Tudtommal a mozgókép feltalálásának kezdetén is olyan történeteket vittek vászonra(legalábbis nagyon nagy százalékban), aminek van vége.Egészen az ókorig visszamenve sem hiszem, hogy sorolni tudnád azokat a alkotásokat, amiknek úgysmond "nincs vége".
    Kicsit vicces, hogy alapvető dolgokat kérdőjelezel meg, hiszen teljesen természetes az ember "vég iránti vágya".Nem értem, hogy ezen miért kéne egy másodpercig is csodálkozni.
  • Quantumleap
    De amúgy tényleg minek kellene 5.évad? Miröl szólna? Hogy Scofield magánvállalkozásba kezd börtönböl szöktetésböl?
  • HarryProf
    A LOST második évadjánál döntötték el a készitők, hogy 6 évad lesz összesen. Ez nem hiszem hogy a tipikus bőrlehúzós sorozat, főleg akkor tudnád ha néznéd is. Egyre több választ kapunk, és körvonalazódik már a vége is, szóval nem kellene leszólni, ha még nem is nézed folyamatosan.
    És hogy lenne befejezése MÉG a Lostnak, ha egyáltalán még a 4. évadot fejezték be a tervezett 6-ból?! De egyébként ha valaki már nagyon unja ki is szállhat a 3. évad végén mert a finálé akár lezárásnak is jó lenne, mert az eddigi FŐ bonyodalomforrást akkor megoldották...
  • Quantumleap
    Amúgy a 24 a PB-vel szemben jó ellenpélda is, meg nem is. Attól függ, melyik évadot nézzük. Az 1., 2., és 5. évadok cliffhangerrel érnek véget, amik felcsigázzák az embert (bár a 2. végén lévöt eléggé elsüllyesztik), míg a 3., 4., és 6.-kok aránylag nyugisan, a nézöben vajmi kevés izgalom, ha marad.
  • Quantumleap
    Aha, persze. Te már a sokadik vagy, aki ezt írja. Evvel mindent meg lehet magyarázni. Ha Abruzzit hoznák vissza, akkor öt sem kellene, mert meg sem halt, igaz?
  • Chocho
    Ő a lezárásra célzott. Valahol igaza van. Egyre tovább húzzák, s bár még mindig nagyon jó a sorozat, ezzel félő, hogy a sok, be nem fejezett széria sorsára jut. Azt pedig egy fan sem szeretné, Te sem...
  • arty
    Lost-nál mi van eldöntve ember?? Az első szezon alatt sem tudták, hogy rendeli-e a csatorna ... és a 2. évadban látványosan oda jutott, h fogalmuk sincs, hogyan fognak a sok baromságbol valaha kikeveredni, de amig van aki benyelje, lapátolják a nézőre az ujabb megoldatlan hülyeséget :)

3-4. szezont nem néztem, zéró élvezeti értékkel bir egy végül megoldatlan rejtély boncolgatása :(
  • Evin
    PB: Remélhetőleg a szezon végére letudják a Céget, amivel már az 1.szezon is kezdődött.
    Lost: El van döntve, hogy x szezon lesz (vki biztos tudja számra), se több, se kevesebb, és a legutolsó rész végére minden el lesz magyarázva, minden kérdés meg lesz válaszolva.
    Ennél normálisabb befejezéseket kívánni sem lehet.
  • Sanyix
    Nemkell, mert meg sem halt...
  • immovable
    nagyon korrekt cél, de nem hányni kell, hanem "nemnézni". viszont mázli, hogy ez nem film és nem könyv (nem is értem hogy keveredtek ide ezek a műfajok), hanem sorozat, aminek alapfeltétele, hogy nincs vége, csak nagyon ritkán. LOL

ekkora blődséget rég hallottam. kb mikor két alkesz azon vitázott, hogy a házmester az teljesen más mint a kisfröcs. LOL
  • Blasta
    Lásd #5 és #6 kommenteket is...
  • Blasta
    Marhaságot beszélsz.
    Sem a Lost, sem a PB nem bír befejezéssel, egyedül a PB 1. szezonjának volt úgymond korrekt vége, a többinek nem volt.
    Elmondom mit jelent a BEFEJEZÉS szó.
    Nincs tovább. A szereplőknek a történet szempontjából nincs tovább hova jutniuk, meghaltak, boldogan élnek, megoldották amit meg kellett oldaniuk, nincs több konspiráció, nincs több rejtély, stb.
    (mit olyan nehéz felfogni ezen, érthetetlen)

De a többi sorod is vicc.

"nagyon korrekt cél, de nem hányni kell, hanem "nemnézni"."

Köszbazmeg, de amikor elkezdem nézni, még egy korrekt befejezésre várok, a SZTORI VÉGÉRE, de idáig nem jutunk el, mert a csatorna egyszerűen leveszi a műsorról.

"(nem is értem hogy keveredtek ide ezek a műfajok), hanem sorozat, aminek alapfeltétele, hogy nincs vége, csak nagyon ritkán."

Újabb blődség.
    Ez a végnélküli sorozat tipikus 21.századi korcsság, elég megnézni a régi gigasorozatokat, a Dallast, a Klinikát vagy a Guldenburgokat (de Isaura-t is emlithetném), MINDNEK VOLT korrekt lezárása, nem hagyták abba egyszerűen azért mert esett a nézettség!!! 2008-ra a stúdiók már leszarják a sorozatok korrekt lezárását, CSAKAPÉNZCSAKANÉZETTSÉG... Anyátok.

Azmeg nonszensz, hogy a sorozat nem film. Gyógyszereid ne felejtsd már el bevenni fórumozás előtt E!
  • DjDano
    Szerintem baromságokat beszéltek... A 3. évad volt a legütősebb, de a mostani se kutya....
  • Quantumleap
    Hát, nem akarom önmagamat ajnározni, de én ugye megmondtam, hogy orbitális hülyeség [spoiler]feltámasztani Sara-t![spoiler] Jó, persze, ne szövegeljek, mert nem biztos, hogy amiatt nézik kevesen.
  • dzsagon
    Könyörgöm fejezzék már be ezt a szenvedést!
  • szinv
    Nem beszélve arról, hogy eredetileg is 4 évadosra tervezték. Nem is kell 5. évad.
  • mindero
    Nekem nagyon tetszett az eleje, azért kezdtem nézni.
    Jelöljek ki magamnak egy véget, vagy hogy érted? Ha nem akarok végignézni egy filmet, akkor álljak fel egy pontnál, és mondjam azt hogy na itt a vége?
    Várok egy kerek, befejezett történetet (pl.: Wire, Babylon5, Angel, Buffy, Starscape, x-akták stb.), az már a csatorna kreténsége, hogy nincs bennük annyi tartás hogy a profit figyelmen kívül hagyásával lezárják a sztorit normálisan.
    De mit vár az ember a foxtól...
  • Balumann
    Nekem is nagyon tetszett a sorozat, de abba hagytam a 3. évad 3. részénél, eldöntöttem h nem nézem tovább. Így nem látom értelmét, hogy addig folytatják ameddig úgygondolják elegen nézik...
    Én egyáltalán nem éreztem úgy egyik évadnál se, hogy vége lenne. 1. vége: megszöknek és menekülnek (szinte reménytelen helyzet), 2. évad vége; börtönbe kerül. Ha az lett volna a vége, hogy biztonságba vannak (mind2-nél), akkor jó lenne.
  • winnie
    " Ilyen kivétel pl. a 24,"

na, már majdnem bólogattam volna, de hirtelen önellentmondásba keveredtél.

a prison break egy az egyben a 24-et követi formátum alapján. minden évadban egy sztori van. 1. megszöknek és vége. 2: menekülnek és vége. 3: megszöknek és vége, 4.: megszerzik és vége.

minden évad véget ér, minden évad végén kiszállhat a néző - mint a 24-nél. és minden évadban új sztori jön, új szereplőkkel és pár régivel. direkt csinálják így, aki akart, kiszállhatott akkor, amikor kiszabadultak. jacknél is, aki akart, kiszállhatott akkor, amikor eltűnik a halálát színlelve.

(mondjuk nem értem ezt a vég iránti vágyat, ezt hollywood erőltethette az emberbe. sokkal jobb, ha valaminek nem rágják a szánkba a végét és lehet merengeni. persze az más, ha random félbeszakítják a sztorit.)

"nem akarok olyan filmet nézni, olyan könyvet olvasni aminek nincs vége..."

nagyon korrekt cél, de nem hányni kell, hanem "nemnézni". viszont mázli, hogy ez nem film és nem könyv (nem is értem hogy keveredtek ide ezek a műfajok), hanem sorozat, aminek alapfeltétele, hogy nincs vége, csak nagyon ritkán.

nem mellesleg filmnél, kö9nyvnél sem tudod, hogy mikor fogják folytatni és kellemetlen lehet, amikor a kedvenc filmednek jön a folytatása, neked meg hirtelen hányhatnékod támad:)

de, mint írtam, a példáid rosszak. a pb és főleg a lost rendelkezik befejezéssel. az egyiknek a vége az lesz, hogy a tesók elhajtanak a napfelkeltébe, a lostnak meg az ami, hiszen 2 évad van csak hátra. de hogy egy 24-gyel mi lesz...?
  • winnie
    ezt nem értem. miért kellett volna abbahagyni? hadd nézze, aki akarja - ahhoz, hogy abbahagyd, neked is elég abbahagynod, nem kell a csatornának is.
  • Blasta
    Háhá.
    Nem is értem, emberek minek néznek ilyen sorozatokat, per pillanat alig akad olyan sori aminek normális, korrekt vége van. Ilyen kivétel pl. a 24, Dexter vagy a Rome, ahol egyetlen szezon alatt ki is vesézik a sztorit, a néző kész, egész történetet kap.
    Hányok a PB, Lost és társaiktól, én nem akarok olyan filmet nézni, olyan könyvet olvasni aminek nincs vége...
  • mindero
    Hát igen, abba kellett volna hagyni a 2. évad után.

Ebbe az újba már annyi orbitális baromság van, h már az első rész teljesen kiakasztott.
    Sehol nincs az elő 2-höz képest.