8
-
DieselVin #8 ..nekem anno egyik sem tetszett -bár azt hiszem a Megasztár több értelmet, ill. híreséget tett le az utókornak (Caramel-Bartók E., Tóth lányok, Varga Iza, Varga Feri...stb)de ezzel a felhozatallal szerintem sokkal újabbat nem fog az RTL letenni az asztalra.. Elsőre lehet, hogy újdonság volt, zabálták, de szerintem ez most érdektelenségbe fog fulladni..Valami újdonságot kellett volna kitalálniuk.. vagy nem? -
#7 "detronizál" Nem gondoltam volna, hogy az sg-n már a búlvár hírekhez is lexikon kell ;-) (Nem nekem, de azért gondolom más szerint se túl gyakori ez a szó a búlvár sajtóban...) -
neoG #6 egyszerű: próbálnak minél nagyobb réteget lefedni.lesz jó nő,jó pasi,régi motoros, cigány...
meg még 1 köcsög is(ott figyel a bal oldalon) -
Alias91 #5 Gáspár Bea nyafogása csak álkomédia, állítom, nagyon intelligens nő. Én kiváncsi leszek, bár Rózsa Gyuri szerintem sem ebbe a műsorba való... -
Etinger #4 Rózsa Gyuri jóarc, és annyira nem vén :) -
Cat #3 Rózsa Gyurit? hogy a nyugdíjasok is nézzék. -
Tabitha #1 Gáspár BEa a nyafogó formájával nem fogja sokra vinni.....Azt viszont végképp nem értem minek kell már megint egy öreget berakni közéjük?? az emeléseket meg a többi ilyen dolgokat hogy a fenébe fogja megcsinálni??