8
  • DieselVin
    ..nekem anno egyik sem tetszett -bár azt hiszem a Megasztár több értelmet, ill. híreséget tett le az utókornak (Caramel-Bartók E., Tóth lányok, Varga Iza, Varga Feri...stb)de ezzel a felhozatallal szerintem sokkal újabbat nem fog az RTL letenni az asztalra.. Elsőre lehet, hogy újdonság volt, zabálták, de szerintem ez most érdektelenségbe fog fulladni..Valami újdonságot kellett volna kitalálniuk.. vagy nem?
  • MrPrise
    "detronizál" Nem gondoltam volna, hogy az sg-n már a búlvár hírekhez is lexikon kell ;-) (Nem nekem, de azért gondolom más szerint se túl gyakori ez a szó a búlvár sajtóban...)
  • neoG
    egyszerű: próbálnak minél nagyobb réteget lefedni.lesz jó nő,jó pasi,régi motoros, cigány...
    meg még 1 köcsög is(ott figyel a bal oldalon)
  • Alias91
    Gáspár Bea nyafogása csak álkomédia, állítom, nagyon intelligens nő. Én kiváncsi leszek, bár Rózsa Gyuri szerintem sem ebbe a műsorba való...
  • Etinger
    Rózsa Gyuri jóarc, és annyira nem vén :)
  • Cat #3
    Rózsa Gyurit? hogy a nyugdíjasok is nézzék.
  • Tabitha
    Gáspár BEa a nyafogó formájával nem fogja sokra vinni.....Azt viszont végképp nem értem minek kell már megint egy öreget berakni közéjük?? az emeléseket meg a többi ilyen dolgokat hogy a fenébe fogja megcsinálni??