14
-
Deryck #14 remélem a csöpögős részek nem lesznek azért eltúlozva mint az előző részben. a gyík sztem jo, de a keselyű... jöhetne már inkább aduász. -
#13 Csak a Pókember filmekre értettem(természetesen) -
#12 Jaj mer aztán az örökös sírás rívásnak a filmekben annyira nagy mondanivalója van... -
CaptainRumi #11 csöpögős szerelmi szál maradjon el? persze te csak akciót akarsz látni akció hátán semmi mondanivalóval....utána meg azért fikázod a filmet.
ti magatok sem tudjátok mit akartok látni, csak csípőből fikáztok -
Suffering #10 akkor enynit mészárszékrol. most lehetne őt ellőni, erre ezt nem használja ki a Sony. idiota seggefejek ezek -
#9 ennyire zavar a véleménye? akkor ne olvasd el.
(lehet csak nekem fura ez a nagy bömbi más véleménye miatt, amire úgysem adsz.) -
neoG #8 ezaz!virágozzék minden virág!a kaktusz is!Uwe Boll for president -
#7 winnie, a pókember filmeknél az a gond, hogy nem elsősorban a minőségi munka/rajongók kielégítése a cél, hanem a pókember filmes változata csak és kizárólag az üzletről szól, miután az egyik legnyereségesebb franchise. ha ezen nem tudnak változtatni (márpedig nem veszik a fáradtságot, esetleg egy új stábbal lehetne) akkor nem sok jó jósolok az elkövetkezendő részeknek. amellett hogy képregény-geek vagyok, én is azt mondom h "nee" mert hiába, úgyis megnézem, és tudom h nagy esély van a csalódásra. -
Etinger #6 3. rész után fél az ember... -
#5 "Már korábban felmerült a hír, miszerint a Pókember 3 és 4 munkálatai egyszerre forognának, ám ezt a Sony csak most erősítette meg."
A Pókember 3 már rég elkészült, 4 és 5-öt akartál írni Tibi! -
winnie #4 "nee"? ennyire zavar? te nyilván nem fogod megnézni, aki meg akarja, az meg hadd nézze. ne irigyeld őket, nem kell, hogy mdgdögöljön a szomszéd tehene is...
(bár lehet, hogy csak nekem fura ez a sok bömbi olyan filmekkel kapcsolatban, ami nem is érdekli az embert. elférnek egymás mellett, nem?) -
labzo #3 A maffiafőnök meg hol marad? -
scagnetti #2 Egyetértek!
Én már a másodikon is majdnem elaludtam a moziban. Meg ez a csöpögős, szenvedős szerelmi szál már nagyon idegesített. Sam Raimi inkább maradjon a kissebb költségvetésű horror-oknál. Az jobban megy neki. -
#1 "Még biztosan lesz két Pókember film"
De minek... A 3 után inkább nee