Mortal Kombat Anthology
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szal a szokásos cucc. Windows XP SP2-t használok. Nem a gépemmel és az oprendszerrel van a baj, mivel az MK Mugen Project 4.1 (ami olyan, mint a Trilogy) az hibátlanul ment rajta.
Milyen beállításokat kell elvégeznem, hogy elinduljon és ne írjon ki ilyen "Encounter problem.." hibát?
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Pedig Easy 1-re van letéve, de alig lehet hozzáérni az ellenfélhez. <#falbav>#falbav>
ha EZT letöltöd és ha a rar-ban lévõ exe fájlt berakod az MK könyvtárába és onnan indítod azt a fájlt akkor elvileg jó lesz (legalábbis nekem ezután nem fagyott)
más nem tapasztalt hasonlót?
How much can you take,before you snap?
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
amúgy ha ennyire lusta vagy ajánlom figyelmedbe az automata rapid-töltõ programot (nemrég nyílt topicja itt)
a #14-es szélsõséges hsz védelmére szóljon hogy mamszi2 anno alpári megjegyzést tett a "psp-s" aláírására.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A játék a M.U.G.E.N. motorral készült ami nem a legjobb, de bõven hozza az MK1, MK2, MK3 színvonalát (mind grafikában, mind hangokban).
Több mint 150 karakter (régiek / újak / kitaláltak), és több mint 250 pálya (régiek / újak / kitaláltak), új zenék, és brutál nehézsége van
Néhány kép a játékból :
És végül a hivatalos honlapja ahonnan letölthetõ ingyenesen és még pár MK játék :
MK Anthology Blogspot
Jó játékot hozzá, nekem bejött 😊