Magyar Dance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Hoztam egy dalt! <#nevetes1>#nevetes1>
késõbb folyt köv!
UBC vs. Rico D - Felhök Közt A Nap
Eurodance Forever
Várom a többit is!<#puszis>#puszis>
Eurodance Forever
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
LZ - Üres utcákon (club version)
Eurodance Forever
Eurodance Forever
Dj. Szatmári feat Jucus - Táncol a nyár
Eurodance Forever
Most miért kell ezt csinálni????
Nem lehet mindenkinek egyforma az izlése, ha Timcsynek ez tetszik, akkor ez. Ha nektek más, akkor benézel, és ha nem találod jónak lépj ki errõl az oldalról, ennyi! Nem kell itt mindjárt ezért neki esni a másiknak. Ráadásnak tisztelhetnétek a korát, mert ti igen csak még pisisek vagytok ahhoz, hogy így beszéljetek vele!!! Inkább ezen kellene elgondolkodnotok, észosztás helyett!
Eurodance Forever
Egyépként a 90's évek zenéjét díjazom még.
Eurodance Forever
Nem egészen értem.
Eurodance Forever
Nekem tetszik ez a lényeg!
Sokan felkapták az angol elnevezéseket, ezek szerint most ez kell :)
Eurodance Forever
tegnap még a téren is láttam hogy gyakorolnak, nagyon béna :D
egyébként ha ezt a számot 15 éve adták ki azt is lehiszem, olyan gyenge, szerintem hallgass több külföldi rádiot, szélesitsd a zenei izlésed....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Aki szereti a jó magyar pörgõs régi és új dance zenét annak itt a helye.
Ajánlanék egy új szerzeményt:
EastDancerZ vs.Mike Jr.Feat. Szasza - Hívogat az éj! (Radio Edit)
Eurodance Forever