Növelik a nézettségmérõ-panelek számát

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért ez nem így mûködik. Az ország demográfiai adatait figyelembe véve választják ki a szereplõket. Ezért is kell most növelni az egységek számát. Itt mindenki érdeke, hogy pontos számokat adjanak. Az AGB-é, a TV-ké, és a reklámozóké is. Hiszen ha valaki reklámot vesz egy nagy nézettségû sávban, az szeretné látni az eredményét. Hamar kibukna a kamu nézettség.
ez de LOL:) tényleg kusza. félreérthetõ.

tanulhattad staisztikából, hogy a vizsgált sokaság csoportját nevezik panelnek - és a nézettségmérõ készülék neve is panel. szerintem legalább is.
fizetnek. vagyis nem fizethetnek, de kapsz értük "ajándékot". és, hogy ki engedi be? aki befolyásolni akarja a számokat:) vagy akinek tökl mindegy.

AZTA: ha ennyire érdekel a nézõk kor szerinti összetétele, akkor érdemes tanulmányozni, hogy 17.30 elõtt fõleg kik néznek tévét. hatalmas a különbség egy 16.00-s balázs show és egy esti sorozat nézõinek koreloszlása között.
hát igen egy bizonyos réteg nézi csak a monika sót meg az ilyen hülyeségeket, meg az idõsebbek de azok messze nincsnenek annyian hogy ekkora nézettséget hozzanak.
Ki az aki egyáltalán beenged egy ilyet a házába? Úgy tudom, nem is fizetnek érte...

kiosztják ezeket egy csomó aberáltnak és ezért nyer mindig gyõzike és a monika show;]
??

Most akkor a panel nõtt vagy panelek SZÁMA? Vagy mindkettõ?

"még növelik is a panelt,"
"szükségesnek látta megemelni paneljeinek számát. "
"paneljeinek nagysága ... növekedett."

Azért pontosabb, mert nagyobb, vagy azért, mert több van belõle?

Végülis mind1, csak kicsit kusza.

\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"

Mindaddig, míg a mérés módszerén nem változtatnak, kb. teljesen mindegy a résztvevõk száma.

Minden jog fenntartva!